< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1160. sayfa)

-
-
Hocam bu fırsat kaçtı :(:(
Papillion ayarında 21-25 Temmuz 4 Gece 3 Yetişkin 1 Çocuk (13 Yaş diğeride 17 yaş ama yetişkin yazdım) 100 Bin Tl civarı bulmak bu saatten sonra imkansız gibi.
Fırsat son ana kadar bekleyeyim mi Yoksa bç öneriniz var mı alıp geçeyim.
Alkol kullanmıyoruz. Çocuk oteli olabilir Antalya Bölgesi. Aqua ve Yemek önemli. Kırmızı et, döner, kahvaltıda portakal suyu, paket dondurma ve fast food çocuklar için önemli :)
Syg.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulusi -- 11 Temmuz 2025; 15:24:19 > -
Bu bütçe aralığı için bu senenin f/p orta segment canavarı Sunis Elita Beach sizin için tam nokta atışı olur 44k + 2.5k puan ile bence bu barem için rakipsiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 116.800 çıkıyor dediğim tarihlerde. Maximum karta 7.5K puan 107.456 ya geliyor.
-
-
Bunu üzerine puan da veriyor herhalde ben onu yanlıs anladım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
Yok hocam maalesef elde kalan oteller hep segment altı.Küçük çocuğun yaşı bile büyük olduğu için siz zaten 4 yetişkin olarak ücretlendiriliyorsunuz.
Ya biraz daha bekleyin, ya da küçük çocuğu 11 yaş olarak sayabilecek otellerle görüşün.
Papillon'ların yanına yaklaşan hiçbir otel yok, zam mı yemiş Papillon'lar daha dün birkaç kişi aldı indirimli fiyattan.
Teşekkürler en uygun nerden bulabiliriz hocam
-
Her acentada var hocam kartlarınıza göre aksiyon alın.
Maximum varsa ETS, bonus varsa Jolly, World varsa Setur gibi.
Eylül 15 e kadar Antalya'da 50 k bütçe 2 kişi 1 bebek 0-2 yaş öneriniz ne olur acaba? Geçen sene bebek ufak diye tatil yapamadık. Bu sene de tatil fikrimiz çok geç oluştu sanırım ama gene de şansımı deneyip bir foruma sorayım istedim
-
Güzel 1 tercih oldu şimdiden İyi tatiller
tatil sonrası otel yorumunuzu da paylaşırsanız seviniriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet Hocam fiyatlar arttı. Bir kaç oda kalmıştı Çocuğu 11 yaş saydırmak için otelden haber beklerken acenteyi beklettim. Acente opsiyonlamıştı. Otel daha ucuz verir diye bekledim. Ne ucuz fiyat verdi ne de çocuğu kabul etti. Otel kabul etmeyince Acenteye döndüm onun da opsiyon saati dolmuş o da gitti :))
-
Bende yardım istiyorum sizden hocam, 2 yetişkin birde 3 yaşında çocuk için Aydın İzmir Muğla da ağustos için alkollü ya da alkolsüz farketmez güzel bir otel tavsiyenize talibim.
Balayı için 2 yetişkin 6-11 Eylül arası 4 veya 5 gecelik 55-60 bin bandında otel arıyorum. Odaları ve banyosu daha yeni gözüken, yemek kalitesi iyi (Alkolün kalitesinin çok önemi yok fazla tüketmiyoruz) denizi ön plana çıkan bir yer önerileriniz olursa çok sevinirim. Paloma sencia otelini önermişsiniz odaları biraz eski gibi geldi ama diğer özellikleri için değer mi sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-147A90BE0 -- 11 Temmuz 2025; 17:16:36 > -
Hocam tui blue belek ve sirene belek'i bi inceleyin siz, @erdfb_1907 @Ritalin06 hocalarım size yardımcı olacaktır..
Edit: pardon, denizi ön plana çıksın demişsiniz, belek pek uygun olmaz heralde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3338 -- 11 Temmuz 2025; 17:20:19 > -
48 saat içinde Papillon grup 4 gece için 30k zam yapmış.
Ben bu sene kadar acayip, fiyat algısının kalmadığı, yanlış fiyatlamaların olduğu bir sene daha hatırlamıyorum.Piyasa tamamen çorba.Premium bir otel, orta segmentten ucuz,giriş seviyesi bir otel üst segmentten daha pahalı.
Bugün iş yerinde bir arkadasım Maxeria Blue Dydima'yı Selectum Luxury Belek'den daha iyi zannetmiş daha pahalı diye.
Yazık böyle yüzlerce,binlerce insan var pahalı oteli iyi, ucuz oteli kötü zanneden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 11 Temmuz 2025; 20:5:55 >
biz iki hafta sonra kumköy sunis'teyiz. 6 ay önce aldığım fiyata satılıyor halen otel. sanırım doluluğu sağlayamadılar. kahvaltıda portakal suyunu kendiniz sıkıyorsunuz, yani konsantre falan değil, sıkma olması garanti bu yüzden. yemekler iyi. kırmızı et daima var. döner sürekli var mı hatırlamıyorum. tatlıları falan da iyi. son gittiğimizde maalesef carte dor yerine başka dandik bir dondurma koymuşlardı, beğenmedik. paket dondurma yoktu. aqua ve havuzları çok iyi. çok fazla havuzu var. aquası çok büyük. sahili çok geniş ve bolca şezlong var. denizi ince kum ve sığ, tam çocuklara göre. biz havuza gittiğimizde merkez değil, kıyıda köşede bir havuz seçiyorduk daha sakin olduğu için. son iki oteli başka seçtik kalitesi bir miktar düştüğü için ama onlar çok daha beter çıktı (crystal waterfall, sherwood kemer), tekrar buna döndük. çocukların ikisi de yetişkin olmuş, sıkıntı. :)
arkadaşların anlattığı voyage gibi değil tabii. gelecek sene artık erken rezervasyonda voyage torba yakalasak da gitsek diyorum. sorgun'u düşünmüyorum denizi kötüymüş. isterse mehmet yıldırım baklavası koysun menüye denizi kötüyse beyhude bizim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 11 Temmuz 2025; 20:8:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X