< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (304. sayfa)

-
-
Ben şunu fark ettim.Her siparişte daha farklı takip ekranı giriyorlar sisteme.Aslında bu benim aynı siparişin ikinci paketi.İlk pakette böyle bir güncelleme yoktu.İnşallah hızlı bir şekilde gelir.Çok yavaş geliyor sanki kargolar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 17 Şubat 2025; 15:14:43 > -
Yavaşladı son 1 ayda 3. Haftalara girmeye başladı hatta, cezadan yırtmak için sürekli takvim uzatıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yapma çiçek almayın.
resimler çok yanıltıcı.
müthiş kalitesiz ürünler.
-
evet farklı takip sıralama oluyor
kargolar çok yavaş bu aralar bendede aynı sıkıntı var .Nerdeyse iptal ediceğim
-
Arkadaşlar araç hava pompası ne önerebilirsiniz.
yeni 20.000 mahlık ürün gelmiş peki motoru daha mı güçlendirilmiş .Bu cihazların farkları nedir acaba.Sadece şarj olayımı.bu konu hakkında bilgisi varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
bu cihazlar tam patlak lastiği şiişrebiliyormu.yoksa belli bir bardan sonra mı şişiriyor.Fiyat önemli değil ama lütfen karayolu ile gönderim olmasın.Almayı düşünüyorum
-
Düşündüğünüz yada belirttiğiniz yeni ürün hangisi linkini paylaşabilir misiniz? Şahsen ben Michelin MC12264 modelini 4-5 yıl önce HB den almıştım, ekstra olarak lastik tamir kiti köpük olanlardan yanımda bulundururum, geçen aylarda Temu'dan fitilli lastik tamir setide aldım bulunsun. Memlekete yada şehir dışına vs. gidiş gelişlerde yani uzun yolda diyeyim muhakkak alırım yanıma bunları, ne olur ne olmaz. Şehir içinde nadiren taşırım çünkü zaten her yerde lastikçi var o şekilde halloldu genelde.
-
Yapı Kredi hocam. Bazı bankalar bu komisyonu alıyorlar. Sadece Yapı Kredi Bankasına özel bir uygulama değil. Ama dediğim yöntemle geri alabiliyorsunuz. Benim gibi sık sipariş veriyorsanız her defasında muhatap olmamak için 5-6 kargoda bir kayıt açtırıp talep ederseniz, toplu olarak alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 18 Şubat 2025; 2:43:19 >
-
Temu bu vakite kadar çalıştışar durmaksızın.Takdir ediyorum
paylaştığınızı daha önce bende paylaştım tatile girmeden önce
benim demek istediğim bir ürünüm 12 gün oldu daha hareketlilik yok.diğerleri geldi ve gelmekte
yinede tekrar bilgilendirip paylaşımızdan dolayı teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 18 Şubat 2025; 8:3:49 > -
MY692347
XB176258
şimdilik bunlar hocam
-
Aslında hareketlilik var ama sisteme yansımıyor değerli dostum. Örneğin ben 10 gün önceki bir kargom için ardarda 4 güncelleme aldım dün gece. Temu deposunda uçuş bekliyor olarak görünen paketim bir anda gümrüğe teslim edilme noktasına geldi.
Ben de size teşekkür ederim.
Evet haklısnız bende güncelleme aldım .umarım kazasız belasız gelir siparişlerimiz
sorum olacaktı kardeşim .Ben Temudaki müşteri hizmetlerine dün sordum .Şubat ayı için kaç tane daha hakkım kaldı diye,rica ettim incelemesi için.Bana şimdiye kadar 3 sipariş verdiğimi söyledi.
Entrasan olan ben incelediğimde şubat ayı 5 tane vermişim.Herneyse bende tam yeni sipairş vericektim uyarıda bulundu.5 hakkınız dolmuştur diye şubat 19 dan sonra sipariş verin diye uyarıda bulundu.
sizce ne zamana kadar beklemeliyim (garanti olsun diye).sadece Temudan sipariş veriyorum.Yada diğer ürünlerim gümrüğe girdiği zaman (yada beyan bilgisi gönderilince) Temu daha iyi mi takip edebiliyor.
Demek istediğim bazen uzun zaman alıyor sonra güncelleme Takip geliyor bize.O zaman üst üste acele etmemem mi gerek.Yada 2 ürün üst üste sipariş verince Temu ürünlerı 4 e bölüyor.Ben tam anlamış değilim.
Sorma sebebim Temuya güvenip sonra ürün gümrükte takılması.
Bu arada diğer hesabımda da 5 adet ürün sipariş verdim.6.cı ürüne sipariş etmeme izin veriyor.Kafam çok karıştı.Şubat 1 de evime geldi.Ocak 23 gümrük beyan bilgileri gönderildi.O zaman gümrüğe varınca yada gümrük beyanda sayılıyor.bunlardan birtanesi.
peki Martta ne zaman sıfırlanacak .tekrar 5 hakkım olur
Başka kimsede yok onun adına sipariş verebileceğim.
Sizin başınıza geldimi 5 ürün sipariş hakkınız dolup uyarı aldığınızda ne kadar zaman beklediniz.
Temunun uyarıları tam net kesin mi.Yoksa Mart ayın 1 inimi beklemem gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 18 Şubat 2025; 10:36:57 >
-
-
Geçen gün yukarıda bunu anlatmaya çalıştım ama arkadaşlar sürekli indirimsiz fiyattan vergi alınır diyip durdu, tam bahsettiğim durum buydu aslında, indirimsiz hesaplıyorum yine fazla çıkıyor
%60 koyuyorum tutmuyor benim hesabıma göre % 90 vergi yansıtmış bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 18 Şubat 2025; 11:33:7 >
Bir şeyler yapıyor temu.
Acaba o 27+3 Euro hesabını böyle mi tuttuyor.
Fazla alıp fazla ödüyor.
Yada üründen ürüne farklı vergi alınıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak onu unuttum olabilir, son bi katakuli daha yapmışlardı kargo dahil 27 euro vs. diye
-
USB şarj edilebilir hoparlörden yani ülkemizde ses bombası diye söylenen tipten 4 tane sepete koyarsak vergi farklı çıkıyor.
Seçmece nadir ürünlerde vergi farklı hesaplanıyor neden olduğu meçhul.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TEMU bu konularda pek yanlış yapmaz hocam. Bizim gümrük ile entegre olarak çalışmakta. Evinize gelen ya da sipariş ettiğiniz tarihi değil, Türkiye gümrüğüne girdiği tarihi baz alacaksınız. Gün değil, ay önemli. Aynı TC numarası ile Ocak 5, şubat 5 gibi. Diyelim şubat ayında sipariş verdiniz, Mart ayında gümrüğe geldi. Onu Mart kotanızdan kullanmış oluyorsunuz.
TEMU farklı depolardan çıkış yaptığı için zaman zaman kargoları bölüyor ama onlar bizim gümrükte tek kargo olarak değerlendiriliyor. Çünkü aynı siparişin farklı kargoları aslında aynı sipariş numarasına sahipler. Makbuzu görüntüle diyerek sipariş numaralarını kontrol edebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X