istediğim hediye stokları bitmiş de haftalardır yenilemiyorlar: 1000 puana 20 tl değerinde istanbul kart bakiye veya hopi kod da vermiyor ama hergün her saat sms bildirimle ice kodu girin 500 puan alın diyor yahu bu neap ne yapmaya çalışmaktadır? |
NeApp 'ta Nescafe ice 10x puan (6. sayfa)

-
-
Evet, işi mazeretsiz bir şekilde yapan bir esnafı bulmak zor. Çoğuna angarya geliyor ve yapmak istemiyor. Galiba Nescafe bu işlemlerden dolayı markete artı bir şey sağlamıyor yada çok az veriyor, uğraşmak istemiyorlar. Ama yerine de denk geldin mi, sorunsuz tıkır tıkır işliyor. Geçen sene öyle olmuştu benim...
-
Geçen sene epeyce HB hediye çeki almıştım. En karlısı o gelmişti bana.
Sık sık girip bakmak lazım. Kupon adedi az oluyor galiba, hemen bitiyor...
-
Bu senede bu 10'lu ice paketlerinde şifre yok içindeki tek tek çıkıyor gına geldi bunlardan 30 adet 10lu almıştım tek tek aç, dök sonra şifrelerini gir bunu bilerek yapıyor bunlar 3ü1 arada olanlarda ambalajda oluyor
-
Evet bu konu oldukça dert yani...
-
Haftalık internet için kullanıyordum o da uzun süredir yok. Zaten seçenek az kalan hediyelerin de bir anlamı yok benim için.
Yüklenelim bari Yardım bölümünden de haftalık hatta aylık internet getirsinler artık. -
bir hevesle nescafe ice aldım ancak çok şekerli. bunun şekersizi niye yoksa anlamıyorum. kodlar yenilenmiş hb ve obilet var
-
kampanya 5x olarak güncellenmiş. anlık olarak 20 50 ve 75 tl istanbulkart bakiye kampanyası var. 20 tane nescafeyi 140a almıştım, 170 tllik ist kart bakiyesi aldım kodlarla. çok şekerli olduğu için bir daha almayacağım, en azından parayı kurtardım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 3 Temmuz 2025; 10:0:18 > -
Haklısın, 5x için de hiç uğraşmaya değmez.
-
internet için kullanıyordum, sorun çıktı internetim verilmemişti en son. müşteri hizmetlerine yazdım whatsapptan ilgilenmediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X