Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vurucumuhammet , dusantadic1 , aliens Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
24.382
Cevap
458
Favori
1.524.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 12151216121712181219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapay zeka seni trollemiş

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/920040-1019620/samsung-galaxy-s24-256gb_samsung-galaxy-s25-fe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon geldi güncellemeleri yaptım şu an 1 ocak güvenlik güncellemesi ile kurulu halde sizce format atmaya gerek var mı? Bir de kabloyla pc'ye bağlamadan wipe data menüsüne girilmiyor mu? Ek olarak google play Güvenlik sürümü ise 1 temmuzda kalmış görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurucumuhammet -- 28 Ocak 2026; 18:57:26 >

Hocam merhaba android 14-15 ile gelip 16 yı kurduysan bence reset at daha temiz olsun

Cihaz ilk izlenimin nasıl fe yerine bunu tercih etme sebebin nedir?

Boş beleş gargara yapacağına hangi bilgilerin hatalı olduğunu söylemen gerekirdi. Sadece üreticinin verdiği broşür verileriyle karşılaştırma yapan epey seni trollemiş olmasın? Global ölçekte lab testleri yapan sitelere bak, bu kadar vizyonsuz sığ mesajları dh forumda yediremezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin -- 28 Ocak 2026; 19:51:59 >

Aynı işlemci evet ama geri kalan herşey FE modelde ekonomi sınıfı. Biraz abartılı bir örnek belki ama aynı motoru kullanan reno ve mercedesler gibi. İncelemelerde de sıkça duymuşsunuzdur. s2x serisi premium bir cihaz, s2x FE ise premium hissi veren cihaz olarak tanımlanır. Tavsiyem FE modeline bütçe nezdinde son çare olarak bakmanız yönünde.. Sıfır takıntınız yoksa ikinci elde pırıl pırıl garantili cihazlar var, 2. el plus tavsiye ederim

Sağolasın metin abi birde sana zahmet şarj aletlerine baksana hangisi iyi?

Orijinalden alıntı: Metin

Boş beleş gargara yapacağına hangi bilgilerin hatalı olduğunu söylemen gerekirdi. Sadece üreticinin verdiği broşür verileriyle karşılaştırma yapan epey seni trollemiş olmasın? Global ölçekte lab testleri yapan sitelere bak, bu kadar vizyonsuz sığ mesajları dh forumda yediremezsin

Yapay zekaya sorup kopyala yapıştır yapmak üstün vizyonun ürünü olmalı

Rica ederim dostum. Ben yanında kabloyla geleni almıştım çünkü pps 2.0 destekli kablolar da pahalı. Ucuzunu alsan hızlı şarj çalışırmı, 1 ay sonra temazsızlık yapar mı, piyango tarafı var. Böyle hiç olmazsa kablom da spigen diyorum. Ama destekleyen kablon varsa çift portlu olanı almak, hem de daha ucuza almak daha akıllıca görünüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Küçük olması

İlk şarjı pcden alsın istemedim o yüzden güncellemeleri yapıp şarja bıraktım

Şarj aleti hangisi aldınız abi

S25 FE Ekran kasa oranı %84.8 kadar kötü değil %89.2

Parlaklıkta yazan değerler 'peak' değerler. S24 1400nit, S25 FE 1250 nit civarı stabil verir. Reelde o derece bir fark yok.

S25 FE'de de stereo hoparlör var ama yok gibi anlatmış.

S25 FE 8mm değil 7.4mm yani daha ince

@fkoc38 dediği gibi bu işi yapay zekaya yaptırmak yerine GSMArena'nın compare sayfasından karşılaştırmanı tavsiye ederim.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]www.gsmarena.com
    Compare Samsung Galaxy S24 vs. Samsung Galaxy S25 FE - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=14042&idPhone1=12773

Case: Corsair Graphite 760T | MOBO: Gigabyte Z790 UD LGA1700 | CPU: Intel® Core™ i5-14600KF @ 4 GHz | CPU Cooler: Corsair H115i RGB Platinum | RAM: GSKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 @ 6400MHz CL32 |
    PSU: Corsair AX860 80+ Platinum | GPU: MSI RTX 3080 GAMING X TRIO GDDR6X @ 1815 MHz 320-bit | SSD: Adata XPG Spectrix S40G 512 GB-Samsun 980 1TB-Exceria Pro 2TB | HDD: 3TB Seagate SV35 7200RPM - 4TB Seagate Skyhawk 5900 RPM | Display: Asus VG258QR
    RΛZΞR: Blackwidow ELITE | Mamba CHROMA 16K | Kraken V3 Pro | Goliathus Extended Chroma
  • Metin kullanıcısına yanıt

Kesinlikle doğru. S25 FE yerine S24+ alınır.

Case: Corsair Graphite 760T | MOBO: Gigabyte Z790 UD LGA1700 | CPU: Intel® Core™ i5-14600KF @ 4 GHz | CPU Cooler: Corsair H115i RGB Platinum | RAM: GSKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 @ 6400MHz CL32 |
    PSU: Corsair AX860 80+ Platinum | GPU: MSI RTX 3080 GAMING X TRIO GDDR6X @ 1815 MHz 320-bit | SSD: Adata XPG Spectrix S40G 512 GB-Samsun 980 1TB-Exceria Pro 2TB | HDD: 3TB Seagate SV35 7200RPM - 4TB Seagate Skyhawk 5900 RPM | Display: Asus VG258QR
    RΛZΞR: Blackwidow ELITE | Mamba CHROMA 16K | Kraken V3 Pro | Goliathus Extended Chroma
  • dusantadic1 D kullanıcısına yanıt

Evde 25w samsung vardı onunla taktım

S24 düz mü alınır s25 fe mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6prmk -- 28 Ocak 2026; 22:42:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12151216121712181219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.