Şimdi Ara

Cloudstream Ücretsiz Film Dizi Canlı Yayın Tüm Platformlar İndir İzle (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
775
Cevap
120
Favori
83.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende

Dizipal, kekikdevam'da patlak

nikstream ve ferroxxcs3'te açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Bende kekikdevam dizipal aktifti onu pasif yapıp nikstream e geçtim hocam

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

3 tane büyük repo var

Kekik, nik ve ferrox

Hangi film veya dizi sitesi patlak ise diğerlerini kontrol edip bakmak lazım

Cloudstream çok büyüdü bir yandan iyi oldu bir yandan karmakarışık oldu

Cloudstream aşırı büyüdü ve şu anda android apk'leri içinde bence bir numara

Bu gidişle daha da büyüyecek gibi eskiden bilen sayısı azdı şimdi daha çok kişi biliyor

Bilen sayısı arttı ama hocam önemli olan işi bilen eklenti yapan kişi sayısı önemli. Bir kaç kişi var sadece onlar bırakmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 27 Nisan 2025; 20:40:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cloudstream çok büyüdü

Genel aramada film aratırken aranılacak kaynaklar film,dizi,canlı yayın..vs hepsi işaretliydi

Şimdi Bazen aramalarda apk kapanıyor

Bende arama kısmına sadece film işaretledim

Cloudstream'de önemli olan erişime kapanan , domain değiştiren kaynak,siteleri..vs yenileri güncellemek ,değiştirmek

Bununla ilgilenecek adam lazım yoksa mesela Dizipal için hangi repodaki eklenti çalışıyor diye araştırmak zorunda kalırız

Şahsen kekikakademi dönemi benim için yeterliydi. Cloudstream nereye doğru gidecek

Hep beraber göreceğiz

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam kalitesiz çoğunluk içinde kaybolacağımıza kaliteli ama az öz olsun derim

Kekikakademi dönemi iyidi ama keşke daha çok kanal olsa diyorduk yine de mesela inatbox yoktu şu an ki kanallar yeterli bence devyeter ki feedback yapılsın

Çok ıvır zıvır eklendi çoğuna bakmıyorum

Benim için önemli olan film siteleri daha sonra dizi siteleri ve canlı tv

Keçi box şimdilik stabil gidiyor kendi apk'si reklamlı ama C.stream'de hem reklam yok hem mor paket takılmadan izleniyor

Ulusal tv kanalları da aynı şekilde

Keçibox ben mi görmedim hangi repoda bu

İnatBox demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

İnatBox demek istedim

Anladım hocam çok stabil bende memnunum inatboxtan

Şu an tek eksiği Realdebrid gibi bir eklenti. Onun dışında dizi-film, belgesel ya da canlı yayın vs. konusunda çok iyi özellikle de Türkçe içerik olarak çok çok iyi durumda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Cloudstream'in çalışma mantığı Stremio gibi değil, Torrent mantığında çalışmıyor ve 4k içerikler az

Google'da bilinen film ve dizi sitelerinin arşivine doğrudan erişiyor. O film sitesi filmi hangi sunucuya kaydettiyse ona göre filmi açıyor

Bonus olarak Canlı tv, mor paketler..vs var

Son repolarla bir çok eklenti eklendi. O kadar eklenti açılsa bile içindekiler açılıyor mu kontrol etmedim

Edit: Torrent filmler sitesi de eklendi. Realdebrid belki burada işe yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 28 Nisan 2025; 17:18:49 >
    Açık kaynaklı bir yazılım. Çalışma mantığı diye birşey yok. O çalışma mantığında Realdebrid eklentisi eklenebilir. İmkansız bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 28 Nisan 2025; 19:53:15 >

Ben güncellemeyle realdebrid eklenmez demedim eklenebilir ama Cloudstream genel hatları itibariyle çalışma mantığı Stremio gibi değil

Cloudstream'de Torrent bölümü vardı son repolarla Torrent filmler sitesi eklendi. Bu sitede filmi açtığın zaman aynen Stremio'da olduğu gibi ekranın köşesinde veri akış hızını kb cinsinden gösteriyor realdebrid burada işe yarar

Ama hdfilmcehennemi...vs gibi sitelerde işe yaramaz 35 civarı film dizi sitesi var. site erişime kapandı mı istersen 50 tane realdebrid'in olsun işine yaramaz. domain değişikliği olduğu zaman bununla ilgilenecek birisi lazım. domain değişikliğini yaptığı anda film sitesi Cloudstream'de açılır. . Cloudstream bu mantıkla çalışıyor bunu anlatmaya çalışıyorum

35 film-dizi sitesi haricinde sadece bir tane Torrent sitesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 29 Nisan 2025; 11:54:18 >
  • Adam hem keçibox hem de mor kanallar demiş tabire bak. 😂 5 saattir bu ne diyor diye anlamaya çalışıyorum.

• Latte reposuna DiziFun ve MyWay Tv (canlı) geldi

MyWay'de Tabii,belgesel..vs kanalları da var

Reis geliştirici gibi.

geliştirici değilim ama olmak isterdim. Cloudstream'in bu kadar büyümesi ilginç. içerikler inanılmaz derecede çoğaldı.sanırım youtube'taki sinetech kanalının bizim gibi bir forumu var o forumda birileri bununla ilgileniyor

Cloudstream'in büyümesi iyi gibi görünüyor ama bu işin sonu bakalım nereye kadar gidecek. en son gelen MyWay tv canlı kanalı Sinetech forumdan, kanalın açıklamalar kısmında yazıyor

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.