yeni sayılır abi |
6 haneli maaş getirisi olan meslekler (3. sayfa)

-
-
ya ben hazırlığı yeni geçtim çok anlamıyorum bu işlerden google'dım baktım, bana bu tarz firmalar amerikancı vatan hainlerini alıyor veya yetiştiriyor gibi geliyor.
-
günaydın
aylık 150binden fazla kazananlar var sektörden çok uzaksınız
-
yeni mezun maaşlar 80-100binden aşağı yok
-
Attığın maaşlar yıllık, üstüne bizim dediğimiz maaş yeni mezun ve aylık.
-
bir üsttekine bak yeni mezun 100binden başlatıyor ve özellikle 4. sınıf öğrencisi arıyorlar yazılım sektörü bu şekilde
-
100k beni tatmin etmez. milyonlar kazanan bir şirket sahibi olmak istiyorum
-
oyun şirketi kur derim
-
öyle planlarım var hocam ama daha erken. hazırlığı yeni geçtim
-
şimdiden başlamak gerek yoksa geç kalırsın
-
Onu ben zaten atmıştım. "Yazılım sektörü bu şekilde", yaklaşımı doğru değil, çünkü 100k veren pozisyon yazılımcı pozisyonu bile değil. Yazılımcıya 80k o şirkette.
-
100k
-
Back end 80k görünce devamını okumamışım, software eng de 80k diye kalmış aklımda. Ya güncellemişler ya da ankaratıplının attığı yanlış
-
O ilanlar fake zaten np.
-
yanlış değil buradan bakabilirsin resmi sitesi
-
fake değil doğrulandı gerçek ilanlarmış oradaki çalışandan
-
o zaman yağlı bölüm seçmişim he.
gazı tıp yazsaydım keşke diye düşünüyordum da iyi ki yazmamışım. 15 sene okuyup o parayı zor alırdım.
-
hocam oyun sektörü çok parlak diyorum
1-2 sene önce kuruldu ve kurucuları yeni mezun oldu bu sene ve 2023 için maaş ilanı yeni part time çalışanına 30bin (2024te en az 50bin olacaktır)
kurucusunun linkedini
-
üstteki attığım gibi çok fazla oyun şirketleri kuruluyor ve çok iyi yatırımlar alıyorlar
-
iyimiş valla şimdiden başlamak lazım. İnsan motive oluyor. Zaten oyun oynamak en büyük hobim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X