< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 10 Mayıs 2025; 10:36:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
MErhaba, aqua love omnipure uv almayı planlıyorum. Köyceğiz zeytinalanı nda oturuyoruz. Deniz tuzu sorunu olacağını düşünüyorum. Zira önümüzde göl var. Ürün performansını olumsuz etkilemeyeceğini düşünüyorum ama yine de teyit etmek istedim. Bir de ürünü indirimli alabileceğim bir yer var mı? Teşekkürler. |
Merhaba sayfanızda kendi arıtma cihazımızı oluşturabileceğimiz bir bölüm var tanklar arasında hacim ve marka dışında bir fark varmı ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 12 Mayıs 2025; 16:44:20 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 12 Mayıs 2025; 20:2:24 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Basınçlı dedikleri tank vs hepsi aynı değil mi hocam listedekiler ile |
|
İzmir Çeşmede yaşıyorum. Aşağıdaki ürünü satın alsam yeterli olur mu ? çeşme suyunun tds değeri kaç olursa su içilebilecek seviyeye gelir ? Spring Water Aqua Love Premium %100 Amerikan Atık Su Üretmeyen Su Arıtma Cihazı - Fiyatı, Yorumları https://www.trendyol.com/spring-water/aqua-love-premium-100-amerikan-atik-su-uretmeyen-su-aritma-cihazi-p-670423905?boutiqueId=61&merchantId=118143 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 14 Mayıs 2025; 18:21:14 > |