Şimdi Ara

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz! (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.138
Cevap
171
Favori
92.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pompalı üründe atık su oranı %50 daha azdır

Aqauante love da ise atık oranın0 dır. 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

cevaplar için teşekkürler

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz efendim sizlere yanıt vermek bizim için büyük mutluluk.

• 💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

İyi akşamlar sayın Donanım Haber kullanıcıları

Yine süper bir kampanyayla karşınızdayız

Peşin fiyatına altı taksit imkanı ile

11 aşamalı 12 litre tankı cihazımızın Trendyol’daki satış fiyatı
    7300 TL’ye düşmüştür

Kampanya süre ve stokla sınırlıdır

Kampanyadan faydalanmak için linke tıklayabilirsiniz

💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz!

Gerçek kullanıcılar gerçek yorumlar

Merhaba Donanım Haber kullanışları herkese iyi haftalar

Trendyol işbirliği ile peşin fiyatına taksit imkanıyla üstelik hediye çeki kazanma fırsatıyla sizler de 11 aşamalı cihaza sahip olabilirsiniz lütfen ürüne sahip olmak istiyorsanız linki tıklayın

Kampanya süreli stoklarla sınırlıdır

Öncelikle iyi çalışmalar diliyorum , sabırlı bir şekilde herkesin aklındaki soruları yanıtlama çaba/başarınızı tebrik ediyorum. Atık su üretmeyen bir model satın almak istiyorum. Bu üründe UF bulunmuyor anladığım kadarı ile. UF bulunan ürünü mü tavsiye edersiniz bu ürünü mü acaba? UF olan modeli satın alıp üstüne UV eklesek nasıl olur sizce yorumlarınızı merakla takip ediyor olacağım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: tteach

Öncelikle iyi çalışmalar diliyorum , sabırlı bir şekilde herkesin aklındaki soruları yanıtlama çaba/başarınızı tebrik ediyorum. Atık su üretmeyen bir model satın almak istiyorum. Bu üründe UF bulunmuyor anladığım kadarı ile. UF bulunan ürünü mü tavsiye edersiniz bu ürünü mü acaba? UF olan modeli satın alıp üstüne UV eklesek nasıl olur sizce yorumlarınızı merakla takip ediyor olacağım ..
    Bir de üst sayfalarda bir yorum gördüm. Reçine kalsiyum ve magnszyumu da arıtıyor diye. Şimdi Aqua love premium UF olan cihaza UV de eklersem nasıl bir sonuç elde ederiz mineral/suyun canlılığı/doğallığı ve kalitesi açışından. Cevaplarsanız çok sevinirim

• tteach T kullanıcısına yanıt
    www.springwater.com.tr
    Spring Water Su Arıtma Sistemleri | Kategori
    https://www.springwater.com.tr/kategori/atik-atmayan-recineli-su-aritma

Merhabalar efendim öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz .

Sizlere de yanıt vermek bizler için büyük bir mutluluk

Atık su atmayan ürünümüzde Uf ve uv filtre olması mükemmel bir kombinasyon olmanıznı sağlar

Türkiye’de su sertliği Avrupa’nın yaklaşık dört katı yüksek olduğu için makul seviyelere yani 1:10 Fransız sertliği seviyesine suyun getirilmesi hem de zaten hem de kullanılabilirliğini arttıracaktır

Su hayatı bir sıvıdır. Lezzetli ve içilebilir olmasa oldukça önemlidir

Sert de ağır olması içilebilirliğini azaltır

Sizlere şöyle bir örnek verebiliriz günde en fazla bir şişe su içebilirsiniz sonrasında su içme ihtiyacınız ortadan kalkar aslında vücudumuzun su ve ihtiyacı vardır ancak içerisindeki yoğun mineraller daha fazla su içmenizi engeller

İşte aslında Aqua cihazıyla suyun içerisinde bulunan yoğun kalsiyum magnezyum kireçni azaltarak daha içilebilir bir su elde edilmesi sağlanır kireç sıfırlaması hiçbir şekilde sadece kireç miktarını azaltıyor çünkü sistemin içerisinde bunu engelleyecek bir bypass sistemi bulunmaktadır

Sağlıklı bir insanın günde en az 2,5 litre su içmesi gerekir

Partikülsüz klorsuz mineralleri ayrıştırmadan atık su etmeden çalışan ürünümüz
    Uv filitre desteğiyle bakteri ve virüsler konusunda %100 artırılmış olacaktır

Ayrıca ultra filtrasyon membran nde suyun içinde bulunabilecek partikülleri 0.01 mikron ölçeği de artarak mükemmel bir üretecektir

Konuyla ilgili sorularınız varsa yanıtlamaya hazırız i nezaketiniz ve iyi niyetiniz için teşekkürler

Uzun açıklamalarınız için teşekkür ediyorum. Uf+uv Aqua love öneriyorsunuz o zaman ikisi bir arada fazla mı temkinli olur diye düşünmüştüm aslında. Ya da başka bir model öneriniz varsa buna da açığım. Amacım atık olmadan mineral/sağlık açısından kayıp olmadan lezzetli bir su içebilmek

Kalsiyum magnezyum u süzüyor ya reçine, en son elde ettiğimiz sudaki kalsiyum ve magnezyum oranı nedir Aqua love premiım uf+uv kombinasyonunda

Merhaba efendim suyun içindeki kalsiyum magnezyum kireçini sertlik ile ölçüyoruz

Ürünümüzün ürettigi suyu Fransız sertliği değeri on Fransız civarında oluyor şebeke suyunundaki değerler ise 40 Fransız civarında

Suyun içerisinde bulunan kalsiyum magnezyumu yumuşak su seviyelerine indirerek içimi hoş ve kolay hale getiriyor

Uv filtre ve Uf Mebran bulunabilecek zararları uzaklaştırbilecek en mantıklı lasyon yöntemleri

Bu filtreleri kullanmanızı öneriyorum

Kibarlıkla sabırla yanıtladığınız için çok teşekkür ediyorum sizlere. Özelden mesaj atabilir misiniz rica etsem Aqua love premium uf+uv ürünü satın almak istiyorum

Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz tabii ki efendim özelden yazıyorum.

Tekrardan merhaba özel mesajınıza cevap yazamıyorum ilginç bir şekilde yarın müşteri hizmetleriniz ile iletişime geçeceğim

Tamamdır efendim dönüşünüzü bekliyoruz

Görüştük kendileri ile yalnız bir şey daha sormak istiyorum DH üyelerine kart ile ödemede indirim sağlanıyor mu acaba?

• hocam 2 günde 3k zam gelmiş bu fiyatlar ne böyle

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.