< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
💧Spring Water Su Arıtma Cihazları: Suya Değer Katıyoruz! (102. sayfa)

-
-
trendyol.com
Aqua Love Su Arıtma Atık Sü Üretmeyen Cihazı Yorumları, Fiyatı - Trendyolhttps://www.trendyol.com/aqua-love/atik-su-uretmeyen-usa-omnipure-teknoloji-su-aritma-cihazi-p-128537575?boutiqueId=61&merchantId=118143&utm_source=share
Merhaba Donanım Haber kullanıcıları bu bir sıcak fırsat bildirimidir atık su atmayan aqualove modelimiz peşin fiyatına dokuz taksit fırsatı ile Trendyol işbirliğiyle siz değerli Donanım Haber kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
https://www.springwater.com.tr/urun/spring-water-bodrum-12-litre-pompali-su-aritma-cihazi-kopya
www.springwater.com.tr
bu ürününüz toplam 8 filteden mi oluşuyor birde indirim veya bu şekilde bir taksit veya trendyol işbirliği gibi bir anlaşma düşünüyor musunuz ?
-
-
Membran gönderimi sağlandı mı efendim şu an cihazın çalışması normale döndü mü?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bugün kargoya verilmiş inşallah bundan sonra aksilik olmaz
-
Merhabalar evet efendim arkadaşlarım fil Ren’in gönderildiği bilgisini paylaştılar endişelenmeyin SORUNLAR çıkar ancak mutlaka çözülür
Ürün teknik bir malzeme olduğundan dolayı zaman içerisinde bazı SORUNLAR mutlaka çıkacaktır ancak Türkiye’nin neresinde olursanız olun mutlaka çözüm yolu üretilecektir
Sabrınız ve iyi niyetinizden dolayı teşekkür ederiz
Merhaba ben "Spring Water Aqua Love Iyonize ve Alkalize - Atık Su Üretmeyen Ultraviyole Filtreli Su Arıtma Cihazı" cihazınızla ilgileniyordum fakat aynı cihazın birde premium olanını gördüm aralarındaki fark sadece premiumun bütün filtrelerinin Omipure olması mı? Kalan herşey aynımı acaba? Birde sizden ricam premium ve diğer cihazın filtrelerinin linkini atarmısınız çok fazla çeşit gördüm filtre maliyeti ne oluyor onu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler. @SPRİNGWATER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapupa -- 1 Temmuz 2025; 15:36:18 > -
Merhabalar efendim öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz
Paylaştığım link standart aqualove cihazına ait olan filtre setidir
İkinci setsi %100 Amerikan premium ürünümüze ait olan filtre settir
Her iki üründe de kullanılan reçine ve diğer Kompen netler aynıdır
En iyi sonucu elde etmek için premium ürünü almanizi önermekteyiz
Bu ürün grubunu dünyada sadece spring water firmasının ürettigini ve tüm dünyaya Öncü olduğunu ayrıca belirtmek isteriz
İçerisinde 8 litre hazne ile su Arıtbilen atık atmayan tek su arıtma cihazı aqualove modelimizdir
-
Atık su atmayan Ürünlerimizde filtre değişim süremiz iki yıldır
İki yılda bir tam set değişim önerilmektedir
ben de love premium reçineli almıştım. cidden minerali bitiriyor mu
-
Aqua love su arıtma cihazının özelliğimin mineralleri ayrıştırmamasıdır
evet. ama reçine olan cihazda mineral eksiliyor diyorlar
-
Eksildiği doğru
Ama eksilen sadece kireç
Türkiye’de sular Avrupa’nın dört katı daha sert ve kireçlidir
Kireç oranını azaltarak suyun lezzetini arttırmak gerekiyor Türkiye’de
Eğer suyun içindeki kireç de almasın isterseniz bu şekilde bir ürünümüzde var
Ancak bir kez daha belirtiyorum Türkiye’deki sular Avrupa’daki suların dört katı daha sert
Kireç arıtma yan ürünümüzün de linkini paylaşıyorum
www.springwater.com.tr
CrystalClear Mini UF Membran Direk Akış Su Arıtma Cihazı - Kompakt Tasarımhttps://www.springwater.com.tr/urun/crystalclear-mini-uf-membran-direk-akis-su-aritma-cihazi
Özellikle Karadeniz bölgesinde oturan kullanıcıların işini gayet iyi görecektir çünkü Rize Trabzon gibi yerleşim yerlerinde zaten çok düşük kireç oranına sahip sular bulunmakta
-
-
İsterseniz reçine haznesini devre dışı bırakarak kullanabilirsiniz ancak bunu önermiyoruz çünkü reçine haznesinin bypass hattı da bulunuyor suyun içindeki kireç en fazla %90 oranında Arıtmakta
Şunu da belirtmek isterim Mebranlı cihazlarda bu oran %99 dur
Mineral eksiliyor mu peki asıl sorum bu benim. yani aqua love premium cihazım mineralleri öldürüyor mu . kireç değil bahsettiğim magnezyum vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latranqil -- 4 Temmuz 2025; 8:39:2 > -
Efendim suyun içerisinde kireç zaten kalsiyum ve magnezyumdan oluşur Türkiye sularında standartta olması gerekenin yaklaşık 4 katı fazla magnezyum ve kalsiyum vardır cihazımız bu mineralleri uygun seviyeye getirir kesinlikle sıfırlamaz sertlik derecesini 40’tan ona düşürür içime hoş ve kullanılabilir hale getirir on Fransız sertliğini üstündeki sular sert su olarak geçer içimi zordur bunla ilgili görselleri internetten bulabilirsiniz daha önce de sayfada paylaştık bulamazsanız yine buradan sizinle paylaşayım
Arzu ederseniz toptan sertlik kiti alarak suyun sertliğini ölçebilirsiniz sıfırlamadığını kendinizde göreceksiniz buradan da bizimle paylaşırsanız sevinirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X