< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4646. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
olm ergen misin cevap yazıp blokluyor tövbe ya babanın oğlu olsa böyle savunmazsın fazla fanlık beyin yakıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablito20 -- 30 Nisan 2024; 19:7:37 > -
"NE YAPTIYSAM BASKANCILAR ICIN YAPTIM KAVGA ETTIM ZIPIRLARI ZIPLATTIM KARILARLA YERI GELDI FLORTLESTTIM YERI GELDI ONLARI AZARLADIM SIMDI DE ACURA VE ONUN YAVERLERI BESLI CETEYE SAVAS ACIYORUM BASKANCILAR EGER BANA HER ZAMAN OLDUGU GIBI BUGUN DE INANIYORSANIZ, BASKAN ONLARIN USTESINDEN GELIR DIYORSANIZ EVET DIYIN"
YUNUS EMRE BASKAN KONSEY KONUSMASI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BAŞINI EĞENİN BAŞINI KESECEĞİZ!!!
-KAVGAM // Militan Başkancılar Yayınları sf 48
Creadpostyoutube
#taxidriver #edit #film Music:Lin pesto bu partiede yalnızsın speedhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=1O-phSX3AZQ
Birini anımsatıyor bu ama tam çıkaramadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 30 Nisan 2024; 19:10:30 > -
Zipzip hariboculari.
Bravo hocam
UNUTMAYINIZ HOCAM BAŞKANIN DA DEDİĞİ GİBİ İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR ÇORBADIR
BUGÜNÜN YARINI DA VAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 30 Nisan 2024; 19:23:33 >
BU ADAMI YIKAMAYACAKLAR
küfür ettik sanki adama çetin pota herkes gidebilir yazdık alt tarafı adamların en ufak eleştriye tahammülü yok değişik bi ruh hali yada yunus para mı veriyor nedir anlamadım
-
-
Boş yapıyorlar işte, Yunus’a özeniyorlar
SIZE BU MILLETIN DEGERLERINI OGRETICEZZZ.
Kameralar olmadan sınırsız iletişim hakkı bir yarışmacıya değil herkese verilmeliydi, neden sadece 1 yarışmacı dışarıdan tüm bilgileri alabiliyor. Diğerleri enayi mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 30 Nisan 2024; 19:21:45 > -
İhanetin fotoğrafını çekmişler
-
ÇOK GÜNDEME GELMEDİ AMA BAŞKANIN İSMİ ÇIKTIKTAN SONRA İLK AÇIKLAMASI ÇOK DOKUNAKLIYDI
MENTALİMİ TAMAMEN BIRAKTIM FİZİĞİMLE DEVAM EDİYORUM….
Emin ol kamera dışı oradakiler ailelerle çoğu zaman iletişim kuruyor
İhanet şebekesi dış mihrak gibi ingilterede toplanıp KANLI PUSUNUN planlarını yapmış
Aleyna'nın ailesiyle ilgili konuyu hiç tartışmak istemiyorum, konu haklı ya da haksız olması da değil zaten, kayıt dışı görüşme imkanı vermesine de etik açıdan bir itirazım yok ama bir kişiye bu hakkı veriyorsan herkese vermen lazım.
Bana kalsa yarışmayı 2-3 ay yaparım, dışarısıyla iletişimlerini de yasaklarım, iletişim ödüllerini kaldırırım ama bir hak birine verildiyse herkese verilmelidir.
-
BAŞKAN ÖYLE BÜYÜK BİR ADAM Kİ DÜŞMANLARI İNGİLTEREDE BİLE ADAMIN KULAĞINI ÇINLATIYOR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X