Kübürbaz Haydo gider ayak, Sahra'ya attığı tekmeyi atsaydı efsane olacaktı. Zaten elenmişsin, yaksaydın gemileri. |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4479. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Denge Ilıcalı yine müdahale ediyor.
-
Nefise mavi takıma geçiyor artık geçmiş olsun kırmızı takıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SİRK'ine gitti...
-
Nefiseyi atacak karşıya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aleyna geçer bence diğerlerinin hiçbiri olmaz gibi geliyor
-
Nefise maviye geçse de aleynayı tokatlasa
Gerçi Aleyna geçse de olur üç kişi tokatlar,başta nagihan reis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 25 Nisan 2024; 0:44:5 >
Nagihan’a garanti sayı lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapicakti da yunus emre engel oldu sonradan da saldıramadi acunla arası bozulmasin diye olay anında yapicagini yapicakti işte..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mavi takımı yok ettik. Macır daha fazlasına izin vermezdi
-
Murat'la Hilmicem'in ilk sezonlarında kırmızı takıma karşı mavide sadece 2 kişi kaldıkları zaman aklıma geldi. Dediğin gibi, azaldıkça transfer olacaksa takımın ne anlamı kaldı. Adamlar bir orada bir burada.
KENDİSİ DAYAK YEDİ AMA BAŞKASI DAYAK YEMESİN DİYE BERNAYI ENGELLEYEN YUNUS EMRE İLK DEFA TAKTİR ETTİM SENİ
Nefise mavi takıma geçerse Ogeday ile ortalığı inletirler. Kırmızıların en büyük silahı Nefise zaten. İçimden bir ses Aleyna geçecek diyor.
-
-
Yav geç işte bireysele yada haftalık takım yap sıkıldım her gün aynı takımları görmekten
bernayi pek sevmesemde yarisma boyunca hic kimsenin yanciligini, yaverligini yapmadigi icin kendisini takdir ediyorum.
kirmizi takimda rengi sari olan arkadas bernaya baksin kendisine ders cikarsin
-
Yunus emre ne kadar şanslı olduğunun farkında değil düşünsene 6 ay boyunca adada 7/24 yanında bu hatun var ve tek yakın olduğu kişi de sensin
rüya gibi awwwwwwww
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X