Gizem sen hatayı Merve ile kanka olarak yapmışsın zaten ilerde bi yerde seni yazacaktı bu zaten şimdi bahane oldu |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (3153. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Ben size ne dedim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam işte ben de onu diyorum bakma artistlik yapmaklarına hepsi çıkışta birbirine canım cicim oluyorlar
bak net iddia sunuyorum ortaya
pınar ve sema seda birlikte foto atıcaklar o derece diyorum kasdkasd
-
-
Yunus Emre’nin yaptığını Atakan yarısını yapmıştır adama Ziyakan söyleniyor
Yunus Emre’ye ouv başkanım
Serenay Sultan da iyi kızdı
-
Başkanın kavgaları sayesinde fragmanlara görüntü çıkıyor, onlarca kişi kurguculuktan ekmek yiyor
-
ANNEM İÇİN YES BEEEEE
İLK SENESİNDE DUYGUYU ÇEKTİ
İKİNCESİNDE ÜSLUP REİSE ÇILDIRDI
ÜÇÜNCÜ SENESİNDE BAŞKAN SAYESİNDE GÜLEREK ZAMAN GEÇİRİYOR
-
-
GİZEMİN, MAYDINI YAZMASI KRAL HAREKET HELAL OLSUN SANA
Son oyunda kıldayın ayağı öne geçiyor atakan böyle kazandığı için sayı iptal olmuştu torpilli herif şaşırtmıyor Fatmanur 🛡️ (@FatmanurS34) on Xtwitter
Fatmanur 🛡️ (@FatmanurS34) on Xhttps://twitter.com/FatmanurS34/status/1767302747093864455?t=Qya-91aMqcPHTQd-Blc1-A&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir insan Merve'yi niye sever ki?
-
VAR'da Acun Girişken var hocam.
...
-
Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin poyraz birinin evine girip evi soyuyor hırsızlık yapıyor ve hala programdan diskalifiye olmadı?? Böyle bir durumda bu programı hala izleyen olacaksa vicdanına bırakıyorum. Saygılarımla esen kalın.
oyunların kurallarını vs. belirleyen tayfada bi yakını tanışı falan olması çok muhtemel. 3 aydır enteresan şeylere itiraz edip haklı bulunuyor. Turabi'nin bi sayısını torba önce tahta kaideye, tahtadan sonra sembole çarpıp devirdiği için iptal ettirmişti.Normalde o kuralın anlatılış şekli torba sembole çarpmak zorunda, sadece tahtaya çarpıp sembol düşerse sayı yok şeklinde. Bakalım izliyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X