Amacım günlük okula git gel çocuğu okuldan al vs işleri için günlük ortalama 5km yol git gel 10km yol gideceğim bir araç almak istiyorum. Regal Raptor RKS Kuba Jiayuan gibi bir çok marka gördüm satıcılarda ama ellerinde pek model yok siparişle getiririz diyor buradaki satıcılar bakmadan göremeden de almak istemiyorum. Mesela Regal K3 modeli vardı sanırım kapısı elinde kalacak gibi içine girip oturmak bile dert sığmıyorsun. Alt segmentler bu arabalarda 100k dan başlayıp 500k ya kadar uzanıyor. bunlarla ilgili hiç yorum göremedim var mı bu segmentte önereceği model olan yada bu tarz araç kullanıp deneyimlerini paylaşabilecek olan, Batarya konusu aslında bu araçlarda en önemli konu klasik jel akülü genelde modeller bunların acaba aküsü ileride değişebiliyor mu? Lityum akülü olanlarda da bayağı fiyat uçuyor öyle bir şey alamaya değer mi? klima vs hiç önemli değil bence bu segmentte gereksiz araba doğru düzgün gitsin genel yolum düz ama bir yokuşla da karşılaşınca geri kaçma vs yapmasın rahat giden 45-50 km hızla giden bir model yeter diye düşünüyorum önerisi olan var mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judger90 -- 5 Eylül 2023; 21:19:35 > |