< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (620. sayfa)

-
-
Mutfak ekibi değişmiş sanırım 🤔 su anda nasıldır merak ettim doğrusu en çok beğendiğim noktada mutfak ekibiydi 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam. bayramda titanik belek e gittik, odadan inip çocuk aquaparkına gidene kadar zaten 15 dk yürüyoduk :) o problem değil de hangi alacarte daha iyidir tecrübeniz varsa onu sormak istedim. nokta atış iyi olanlara gitmek istiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 15 Ağustos 2024; 16:19:36 > -
-
menüler diğer crystaller ile oldukça benzermiş. biz flora daki türk ve italyan alacarte dan memnun kalmıştık. 2 sene önce flora'nın italyan alacarte ında yediğimiz lazanya italyadakilerden aşağıda değildi mesela. bakalım teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba sürekli Datça'da tatile gidiyordum bu sene farklı bir yer tavsiyenize ihtiyacım var 2 yetişkin ve 2 çocuk ile sakin kalabalık olmayan önerilere açığım teşekkür ederim şimdiden
-
Hocam sen Datça'da nereye gidiyordun, varmi bir tavsiyen 😀
Datça'da Acroter hotel harikadır hocam tavsiye ederim
-
Öyle fırsatlar olsada tekrar alabilsek 😀
Paylaşım için teşekkürler, Datça’yı seven biri olarak, hem sessiz sakin, hem de her şey dahil konsept olması ilgimi çekti (alkolsüz her şey dahil ama ulaşılabilir fiyatla alkol imkanlarına da ulaşılabildiği yazıyor yorumlarda) benim için bu sorun olmadığından seneye için inceleyip değerlendirmeye alacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Datcayi seviyorsaniz asagidaki yeri siddetle tavsiye ederim. Hersey dahil degil ama muhtesem bir yer. Serpme kahvaltisi cok ozel. 10 donum zeytinlik icinde 7 mustakil ev mevcut. Sahile 5 dk yurume. Tum populer koylar ise aracla 5-10 dk mesafede.
http://www.kizilbukahsapevleri.com/
Teşekkürler hocam, burayı da inceleyeceğim. Biz geçen yıl Palamutbükü’nde Pamilyon apartta kalıp çok memnun kalmıştık, aile dostlarımızın da uzun yıllardır konakladığı güvendiğimiz bir yer, her şey dahil konsept düşünürsek diye burayı incelemeye aldım, paylaştığınız yeri de detaylı inceleyeceğim.
Hangi koylari tavsiye edersiniz hocam?
hocam tekrar tesekkurler.
Hayitbuku/kizilbuk, ovabuku, palamutbuku koylari guzel. Hepsinin ozellikleri farkli. Ornegin sig dalgasiz deniz tercih ediyorsaniz hayitbuku cok uygun olur. Konyaalti benzeri bir plaj seviyorsaniz palamutbuku veya ovabuku ideal. Daha berrak bir deniz seviyorsaniz ve derinden girmeyi tercih ediyorsaniz kizilbuk veya akvaryum koyunu tavsiye ederim.
-
Bizimkisi aile odası hocam. Striptiz direğine televizyon asmışlar
Kuzu külbastıda sıra vardı. Ben de ördek ve karides aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar eşimle birlikte paket turlara gitmek istiyoruz ama karar veremedik gap turumu yoksa karadeniz turumu yapsak diye sizlerden giden varsa tecrübelerini paylaşabilirmi bu turlarla gitmeyi tavsiye edermisiniz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta arkadaşım pronto turun otobüsle doğu Karadeniz turundan döndü, oldukça memnun kaldı, önümüzdeki yıl gap olarak rotayı belirledi, fikrimce biri birine tercih edilecek rotalar değil de zamanı ve sırası geldikçe her ikisi de deneyimlenesi turlar. Yurtiçi turlarda prontoyu öneriyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X