< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
1 Numara iyidir hocam. Yinede çıktığınız gün tekrar bakmakta fayda var. Kapalı çalışma vs. olması durumunda |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 26 Temmuz 2024; 0:13:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 26 Temmuz 2024; 0:8:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hotels.com dan alamıyormuyuz biz. Yurtdışı satışımı bu fiyatlar |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam aynı şekilde İstanbul çıkışlı Kaş için hangi güzergahı önerirsiniz, Keçiborlu - Burdur sonrası için özellikle. Geçtiğimiz sene Elmalı üzerinden gittim ancak çok sık virajlı ve max 30-40km hızla 1 saat süren bir yoldu :) Tavsiyelere açığım |
Ayıp bişey ya ben sana 100 lira vereyim böyle bir terbiyesizliği bidaha hiçbir müşterine yapma deseydin hocam 70 liranın peşine mi düştüler saçma sapan hareketler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim tavsiyeler için. Dedeman Olympos Health Resort 5 gece 2 yetişkin 1 bebek Junior suit oda 33.5k ya rezervasyon yaptırdım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer_06 -- 26 Temmuz 2024; 7:56:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |