Hocam Orange County Alanya 14-17 Eylül touristica 14.999 TL (%25 şimdi-Kalanı tatile 1 hafta kalana kadar) |
Bildirim
Hocam Orange County Alanya 14-17 Eylül touristica 14.999 TL (%25 şimdi-Kalanı tatile 1 hafta kalana kadar) |
Teşekkür ederim. Değerlendireceğim. Bildiğiniz farklı alternatifler var ise onlarada açığım hocam. :) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bu otel yetişkinlerin gitmesi gereken bir otel. çocukla uygun değil gibi yorumlar var internette. |
Hemen inceliyorum hocam. Teşekkürler. |
ets de bonus ile aldığımız rezervasyonu iptal edip maximumla tekrar alabilirmiyiz? aldığım otelin fiyatı hala aynı. iptal sigortası almamıştım. en kötü ihtimalle iptal sigortası alıp öyle iptal edeceğim |
Şöyle fırsat denilebilecek, fiyatı artmamış kaliteli bir yer varsa paylaşın lütfen. Ağustos için 50 bin liraya kadar 1 haftalık. Bakıyorum ama hangisi fırsattır hangisinin ederi nedir çok anlayamıyorum |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seturyakis -- 29 Aralık 2023; 8:4:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 29 Aralık 2023; 2:7:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam bende Ağustos'ta aldım Botanik platiniumdan yorumlarınızı bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |