|

1 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1982 -- 16 Aralık 2025; 12:3:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Ankara Ağaçlı oto elektrikli bmw bakım yapmıyormuş bilginize |
|
Bende g20 den geçtim bariz az yakıyor istanbul şehir içi tek depo ile 400 420 km giderdim g60 ile aynı kullanım 500 520 km < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Algül -- 17 Aralık 2025; 3:12:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Akustik cam şart makyajda gelicek diye düşünüyorum bazı Youtuberlar opsiyon olduğunu veya kullandıkları araçta mevcut olduğunu söylüyorlar fakat yurtdışında bile opsiyon olarak alınamıyor.Eleştiri yapmam gerekirse G20 de akustik koruma olduğu için cam izolasyonu bir tık daha iyiydi.Onun harici yol gürültüsü ve süspansiyon kalitesi ve konforu konusunda çok başarılı buldum aracı bu konularda da E serisinden üstün.Otoban ve üstü hızlarda pamuk gibi salına salına gitmek akustik camı göz ardı etmemi sağlıyor diyebilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Algül -- 17 Aralık 2025; 3:32:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|