Avrupa surumu yüklenebilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
Bende benzer bir mantıkla düşünüyordum ama şunu fark ettim, Avrupa ve Amerika'da ucuz olduğu için telefonlara biraz kullan at mantığıyla bakılıyor. Kimse bir telefonu 5 yıl kullanmak için almıyor araba değil bu sonuçta. Marka da ona göre muamele yapıyor. Verdiği para itibariyle kıytırık bir telefona bizim kadar anlam yükleyen başka bir millet yoktur herhalde |
Arkadaşlar fppro gibi yerlerde hafıza yükseltmesi yaptıranlarınız var mı hiç ? Varsa bana AnTuTu Storage Test sonucunu atabilir mi? Hafiza yükselttirmeyi düşünüyorum ama orjinal nand NVME biliyorsunuz. Bu taktıkları dandik yavaş bişey olmasın takan yerlere sordum net bilgi alamadım ? |
bu cihazlar bir senelik kullan at olarak tasarlanmıyor apple tarafından dünyanın her yerinde uzun ömürleri ile pazarlanıyor. eğer doğası gereği ömrü çok kısa olan, değiştirilebilen bir materyal olan pile bu kadar çok takıksanız, %3-5'lik kayıplar psikolojinizi sarsacaksa telefonu kutusundan çıktığı gibi kullanın hiçbir güncelleme yapmayın boşu boşuna forumlarda takılmaya da gerek yok ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Mart 2024; 23:25:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Mart 2024; 23:54:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
![]() BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ&amp;#39;NCE engellenmiştir.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderkaan -- 10 Mart 2024; 9:0:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şu videodaki testi bu gece kendi telefonumla yaptım (iPhone 13, iOS 16.4) iOS 17.4 Battery Life / Battery Drain / Battery Performance Test. Pil sağlığım %90 4970 puan aldım ve 8 saat 17dk telefon açık kalmış. Videodaki cihazda (iPhone 13, iOS 17.4, pil sağlığı %93) 5 saat 48 dk süre ve 3480 puan alınmış. Özet: 16.4 ile 17.4 arasında %42'lik bir batarya süresi kaybı var. Felaket bir değer. %3'lük batarya sağlığı farkını hesaba katmadım, düşünün. |
God Vibes
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 10 Mart 2024; 11:30:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Telefonu yanlış kullanıyorsunuzdur, Apple böyle bir şey yapmaz. |
Aynı düşüncedeyim hocam sabah 17.2.1. den 17.4 sürümüne geçtim, temiz kurulum yapıp baştan her şeyimi kurduğumda %100 den %90 şarjım kalıyordu bir baktım %72 olmuş ve aynı işlemleri yaptığım halde. Şimdi geri 17.3.1 sürümüne geri dönüyorum. 10 dakika telefon görüşmesi yaptım yine o arada %2 şarj gitmiş. İndexleme de yapsa bu kadar gitmemesi gerekiyor |
|