Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Huysuz İhtiyar Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.151
Cevap
220
Favori
279.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç aydır kampanya yapmıyorlar, bide böyle sürekli kredi verelim diye taciz ediyorlar. Maaş bankam olmasa anında siler kurtulurdum

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bayar28 kullanıcısına yanıt

hocam akaryakıtta chippin ile anlaşmalı kampanya başladı, 4*800 liraya 300 tl puan.

ayrıca açıklamalarda diğer kampanya ile birleşmez yazmakta.

sanırım sadece world kampanyası başlayacak ancak hala siteye yükleyemediler.

• world platinum kart ücreti iadesi konusunda nasıl davranıyorlar iade istesek ediyorlarmı acaba ?

• Arkadaşlar yapı kredi world puanları param uygulamasından komisyon karşılığı nakite çevrilebiliyordu bir süredir puan bulunamadı şeklinde hata veriyor param uygulamasına world üzerinden puan yüklemesini kaldırdılar mı hala yükleyebilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Kasım 2024; 13:8:48 >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt

bu sene 752 liranın %75 yani 564 lirasını iade almıştım. (6 ay iptal etmeme sözüne karşılık)

• Arkadaşlar merhabalar herkese. Eko karta bağlı adios karta sahibim , dolayısı ile aidat muafiyeti mevcut kartta. limitim yetmediği için crystal kartı o dönemde alamadım ve şu an kart limitim yeterli olduğu için Crystal kart onaylandı ve geldi . Acaba crystal kartı ücret muafiyeti alarak kullanmaya nasıl devam edebiliriz , bir fikri olan var mı ? o şekilde bir avantaj umarım yine bizlere verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 22 Kasım 2024; 23:19:3 >
  • hepsipay yüklemesi hepsiburada alışverişi sayılıyor mu acaba?

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt

yarısını bile vereceklerini zannnetmiyorum..fiyatlar tavan yapacak

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt

şubat ayına kadar ücret muafiyeti verdiler bakalım. Crystal kart ile tüm restorant ve otellerden%5 indirim almaktaydım , acaba. bu indirimler adios premium kart için de geçerli mi ?

Crystal kartımın için olası iptal durumunda ; adios premium , world platinum , opet world card sahibiyim halihazırda ve bu kartlarda ücret muafiyeti mevcut , acaba crystal kartı aratır mı bu kartlar

• lawyerdem kullanıcısına yanıt

Sayılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç, aylardır kampanya olmuyor.

Limiti başka bankaya aktarmak lazım.

• koray5006 kullanıcısına yanıt

Aynen ben de limiti taşıyacağım, kampanya kalmadı pek. Yapılanlar da hep aynı mağazalar. Çoğu yerde taksit sıkıntısı da yaşıyorum. Sonradan taksitlendirme de sunmuyor çoğu zaman.

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Crystal özellikle çöp. Isbankasi max. Platinum ile ykb crystal den fazla puan kazanıyorum.

• world kart bu ay resmen s.çtı. 11.11 indirimleri falan çöp oldu. hepsiburada bile taksit yapmıyor. varsa elimizde amazona 2/3 taksit kaldı. Ziraat bankası resmen gel gel yapıyor bana.

• yeniceli2001 Y kullanıcısına yanıt

Geçtim bile... 10bin 3 taksit faizsiz nakit avans. Limit konusunda da bonkör. Troy kredi kartı alın kampanyaları daha iyi.

• weSt` kullanıcısına yanıt
    Hangi kart hocam? Aidatı var mı?

• A fine day to die kullanıcısına yanıt

bankkart troy hocam standart sanırım kırmızı renk olandan. illa vardır aidatı da kampanyalarla, müşteri temsilcisiyle konuşup almaya çalışacağız bir şekilde. world zar zor %75 iade etmişti mayıs ayında. yatıyor kart sadece lcw da kullanıyorum valla.

• Word son zamanlarda berbat oldu çoğu yerde taksit yapmıyor nasıl yapacağız bilmiyorum kapatmakta istemiyorum çünkü eski bir kart. 10 yıldır kullanıyorum belki daha fazla..

• 10 günün sonunda akaryakıt kampanyasini
    sisteme yüklediler.
    Opet 4x800 liraya 270₺
    Chippin olursa 300₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 26 Kasım 2024; 12:50:9 >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.