Şimdi Ara

Sıfır Çipli Switch Oled (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
63
Favori
31.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nomoregume N kullanıcısına yanıt
    Özelden atıldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Eyüp beyden geçen hafta switch 512gb lık versiyonu aldım. Nintendo konsoluna yabancı bir insan olarak çok alaka gösterdi. Sağolsun güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

• eyupgucluer kullanıcısına yanıt

Modlama işleminde C Noktası (DAT0) bağlantısı için;

*** uygulaması daha kolay ancak uzun vadede çok güvenilir olmayan adaptör yöntemini mi,

yoksa,

*** uygulaması daha meşakkatli/riskli ama çok daha güvenilir/dayanıklı olan Kamikaze yöntemini mi

kullanıyorsunuz?  

• Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Uygulamasi riskli olmayan yöntemi kullanmaktayız, forumdaki ilk satışımdan yaklaşık 2.5 yıl geçmiştir. Mağdur olan birileri olsaydı illa ki konuya yazarlardı değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupgucluer -- 7 Ağustos 2025; 8:11:23 >

• Cuma günü bende mesai bitiminde sipariş verdim hemen kargoya verdi Eyüp Hocam bugün elime ulaştı tavsiye ederim. Whatsapp üzerinden grubu var baya aktif bir grup haricen sürekli destek veriyor ilgileniyor tüm sorularımı cevapladı sağolsun. Kesinlikle tavsiye ederim.

• eyupgucluer kullanıcısına yanıt

2.5 yıl boyunca temassızlık problemi yaşayıp DAT0 hatası alan hiç kimse olmadıysa bu müthiş bir başarıdır bence. Sıfır Çipli Switch Oled 

Dünya genelinde birçok modcu ya da bireysel kullanıcı dayama usülü DAT0 adaptör yöntemini bırakıp Kamikaze yöntemine geçmiş ya da önermeye başlamış. Çünkü zamanla sarsıntıyla, sıcak-soğuk farkı vs. sebepleriyle sorun yaşayanlar olmuş yıllar içerisinde :

Örnek Link: https://www.reddit.com/r/SwitchPirates/comments/1kluf2a/switch_oled_kamikaze_method_indepth_guide_and_info

Örnek Link: https://www.youtube.com/watch?v=FNBB5iYD8Es

Kamikaze yöntemini kullanmıyorsanız diğer NAND altındaki DAT0 noktasına lehimleme yöntemlerinden birini mi kullanıyorsunuz acaba, reflow ya da reball yöntemi gibi mesela? Forumda reball adaptör kullananlar da var gördüğüm kadarıyla, konuda o yöntemi de sordum:

Sıfır Çipli Switch Oleddonanımhaber forum
    Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161949598

Netleştirmek için soruyorum, siz aşağıdaki başlıca yöntemlerden hangisini kullanıyorsunuz tam olarak?

https://gbatemp.net/threads/different-dat0-connection-types-on-oled-switch-kamikaze-vs-dat0-adapter-vs-reball.661676

Sıfır Çipli Switch Oled

• Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Biz iki kişi calismaktayiz ben yazılım ve satış yapıyorum diğer arkadaşım ise donanım kısmına bakıyor. Kendisi 47 yaşında ve 20 yıl pasajda pcb tamiri yapmıştır. Ölü pcb leri bile diriltecek yeteneğe sahiptir. Kendisi ile geçen tekrar konuştum bu kamikaze yöntemine ihtiyaç var mı diye bana şu an ki yöntemimizde anakart üzerinde geri dönüşü olmayan hiçbir müdahalede bulunmuyoruz. Anakartı delmemiz halinde telafisi olmayan durumlar ile karşı karşıya kalabiliriz dedi. Ayrıca bizim kamikaze yöntemine geçmemiz için mevcut yöntemde dat0 hataları almamız gerekiyor ki o çok riskli olan yönteme geçelim, dat0 hatası tabi ki aldık 100 cihazda 1 tane belki. Onu da ücretsiz onardık. Bana gelen mesajlarda kamikaze yöntemiyle mi yapıyorsunuz diye soruluyor ben hayır dediğimde o zaman alıyorum deniliyor 😊 kimse anakartı delinmis cihaz istemez mecbur kalmadikca

• Merhaba, oled modelde TV modülü pakete dahil mi, yüklediğiniz oyunlara hareketli oyunlar dahil mi? Sonra kendimiz oyun ekleyip yüklenebiliyor muyuz?
    Teşekkürler.

• W_R_11 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, full içeriği dahil yani tv modülü de dahil tabi. Exlusive oyunlar kurulu gelecektir daha çok ve içeriğinde sensorlu bol oyunda mevcuttur. Daha sonra kendiniz de kurabiliyorsunuz online oyunlar hariç

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.