|
Selam Benim de durumum benzer. Yaslilik ayligi ilk karar dokumaninda iki tane rakam gozukuyor. A: Aylik ve ek odeme toplam tutari B: Birikmis tutar Benim tahsis numarasina gore normalde maas gunum ayin 21. Bana Temmuzun 20sinde yatan para yukarida bahsedilen B-A=C miktari ve ben bunu kendi hesabimda gordum. Daha oncesinde bankadaki musteri temsilcisinden rica etmistim, arada bir yoklayip aktarsin diye. Oyle ya da boyle C miktarinin dokumune henuz ulasamadim. Sizin yaptiginiz gibi kendi notlarimdan bir cikarim yapmaya calisiyorum (1-20 Nisan maasi + 21 Nisan + 21 Mayis + 21 Haziran maaslari) ama %100 ortusmuyor. Bu arada bayram ikramiyeleri vs yok daha benim hesabimda. Ilaveten ortada henuz yatmayan bir A miktari var. 21 Temmuzda maas almayi bekliyordum ama nafile. Banka temsilcisine yazdim bakalim. Ilk seferde oldugu gibi hesabima cekebilecek mi diye. Ilaveten Bagcilar SGM'ye yazdim. Alo170 tirt cikti. Bir de bir arkadasimdan rica ettim SGK'da calisan. Tatilden donuste bakacak eger becerebilirse dokumunu bulmayi. Agiz tadiyla emekli olamadik bir turlu |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı