Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
124
Favori
145.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 Haziran'da çayı aldım 15 Haziran'da extre kesildi 25 Haziran'da extreyi ödedim.10 temmuzda cay iadesinin yatması gerekmiyormu. çay iadesi yatmadı.

kayıt açtırdım iadenin yatması için. kayıt sonuçlanmış az önce SMS geldi iadenin yatması için son ödeme tarihine kadar kart borcunun asgari tutarının ödenmesi gerekiyormuş.odendigi taktirde temmuz ayından itibaren yatacakmis.

Burada kaçırdığım bişeymi var.sartlari zaten Haziran ayında sağlamış olmuyor muyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 11 Temmuz 2025; 10:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kez MH ile görüşmem sonucu çay iadem yattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun,yorucu ve stresli uğraşlar sonucunda nihayet sim blokesini kaldırdılar ve banka ,kredi kartı ve hesabı kapattırdım,bir kez dahi kullanmadığım kredi kartını limiti 5 binden 100 bine çıkartmışlar,boşu boşuna limit işgal ediyormuş meğer ,diğer bankalardan kartlarım var onlara aktarılsın varsa bir limitim,hiç bir kampanya yok heralde gördüğüm kadarıyla ve ödemelerde de sıkıntı oluyormuş,bankanın adıda bir tuhaf ,en son 1 milyon getir %51 vade oranı vereyim dedi ,kullanan var mı TOM bankı

• Cordarone kullanıcısına yanıt
    Cay iadesi için alisveris öncesi birsey yapmak gerekiyormu? Barkod okuymak vs gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.