En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (463. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Bu tarifeyi Büyük Fırsat Redli 18 Kampanyası adıyla 12 ay 160TL teklif edildi babama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone geçmeyi düşünen var ise referansımla hat açtırırsanız 3 ay geçerli 30 gb internet paketide veriyor.düşünenler için
www.vodafone.com.tr
Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?referer=amb-8e581079-fe41-4f30-a09c-c40926ca498f&cid=perf-ambaff
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Referans sonradan olabiliyor mu bugün geçiş yaptım ☹️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer geçiş tamamlanmadıysa tekrar bu linkten başvurun üstat.
Bunun fiyatları güzelmiş. Turkcell de son ayımdaydım sanırım buraya bize yol gözüktü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bayiden başvurmuştum. Sim kart lazım.
Simkartı getiriyorlar zaten onu telaş etmeyin.
-
-
Tüh ya hem biraz pahalı hemde az gb ile bir gün önceden geçiş yaptık kısmete bak
Hattım sabah açıldı Asimsiz prime 30 gb yeni tarifesiyle.. Bu tarifeye geçebilir miyim sabah kullanmaya başladım..
Zannetmiyorum hocan. Yinede müşteri hizmetleriyle görüşüp deneyiminizi buradan yazar mısınız
Aradım maalesef olmuyor 😏
turkcell kampanyalarına karşılık telekom yıldızlı günleri başlattı ve sınırsız sosyal medya içeren tarifesini de sundu, ancak vodafone'dan sınırsız sosyal medyalı bir kampanya gelmedi. sizce gelebilme ihtimali var mı arkadaşlar?
-
Var da pahalı ayrıca kalitesiz Vodafone
Hocam ben de Bimcell hattı var, vodafone geçirmeyi düşünüyorum. Ama simkartı bulamıyorum. Bu halde geçebilir miyim vodafone'a? Yoksa önce yedek sim falan mı almam lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X