Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Murat 616 , Murat 616 , omernev70
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.763
Cevap
165
Favori
343.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
Giriş

makyajsız kasa australde geri görüş kamerası Clio ile aynı idi ve çözünürlük berbattı. Birde sadece en üst donanımda arkada bağımsız süspansiyon vardı (4 control olanda). Spo da standart. makyaj ile bunlar düzeldi mi bilmiyorum 2010-2020 arası Renault kullandım. Motor harika ama iç trim sesi standart donanımdır. (Australia bilmiyorum. Ama 20 inç lastiklerin konfor bakımından başarız olacağı malum) ben de spo diyorum…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İki araç arasında kalıp da Sportage seçenlerin arsindasiniz gibi düşünün.. fiyatda bir miktar daha bayi yardimci olursa ben Sportage yi seçerdim başka bayilere bakın fiyat alın yıl sonu kampanyaları olur liste fiyatına aldanmayın.. Sportage yapacağını yaptı son hali artık bu austral da durum ne? Mesela biz 3008 daha uygun fiyata vardı 2023 de kasa değişimi olacak diye tercih etmedik..austral da ön konsolu ekranları beğenmemiştik (sonrasında değişim oldu mu bilgim yok) Sportage Kia amiral gemisidir 30 yıl öncede vardı.. Renault sık sık araç değiştiriyo model cikariyo ben sevmiyorum bu durumu..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.