tt fiber 500'lük paket, huawei ont gpon ve xiaomi router 3 pro (keenetic fw'si yükledim 4pda.ru'dan.) ile akşam saati evdeki cihazlar bağlı halde iken böyle, QoS kapalı üstelik. ![]() |
TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (25. sayfa)

-
-
ping 5 down 93.33 upload aynı
speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/13774289268 -
fiberi, vdsl den bile beter etmeyi başarıyorlar ne diyeyim :D bende de 100mbps vdsl var gayet yetiyor memnunum keenetic modem olunca QoS sayesinde de bufferbloat yaşamıyorum 10/10 gidiyor fakat tek sorunum upload 8mbit yetmiyor en kötü 100/30 olsa rahatlardım. hattım maks 50-60mbit upload alabiliyor
-
Estağfurullah hocam.
-
Vdsl de uploadu 10 olan oldu mu ? Bize uğrayan olmadı da..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zamdan başka bir şey bize de uğramadı henüz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
oyun oynanmaz bununla
-
adı üstünde işte FTTH
cgnat ipmi var neden kötü okadar
-
-
-
1 santralde yükseltip deniyorlar mı anlamadım ki. alt tarafı 1-2 mbit hız artışı yapacaksınız bunun nesini deniyorsunuz ya?
-
Çok basit kapasiteler yetersiz. Tahminim en yoğun yerlerde deniyorlar. Oralar en yoğun kullanıma sahip bölgeler, orada kapasiteler yeterse her yerde yeter.
-
Kapasite sorunu olduğunu sanmıyorum. Kapasiteler yetmiyor olsa 1000 mbit çıkarıp satmaya başlamazlardı. Bence sistemsel olarak korkuyorlar, yıllardır kurulu olan 799 kbit 6-8 mbit kurulu sistemi değiştirdiklerinde hata verip ciahazların çökmesinden korkuyor olabilirler.
zaten allahını seversen 2 mbit hız artışı yapacaklar nesi yetmeyecek
uploadın varlığından kimsenin haberi bile yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 10 Ekim 2022; 10:58:58 > -
kapasite yetersiz ama yıllık 2 milyar tl kar açıklayan firma 100 milyonunu verip kapasiteyi kat kat arttırabilir herkese simetrik internet sağlayabilir. turknet 7.5 dolara simetrik gbit verebiliyor türk telekom aynı fiyata 1000'de 16 hızı vermiyor .
-
Bende de ADSL, paket 16 MBPS ama galiba hız kilidin kaldırmışlar. 15 MBPS ulaşılabilir hız var, 15 MBPS vermişler tam sınırda 7 SNR zaten. Ama upload 800 KBIT hâlâ.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X