bi bende artmadı arkadaş. hala 10 hala 10 |
TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (127. sayfa)

-
-
modem/router kapatıp açtın mı? vdsl ise ve hat değerleri artmış ise servis sağlayıcı tarafında sorun olabilir, konuşursun. FTTH ise santral güncelleme yapmamış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 25 Ekim 2023; 10:7:56 > -
Şhh ses etmetin kalsın öyle, demek ki ONT cihazlarındaki limitleri kaldırmışlar, artık Buffer sorunu da yaşanmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Modemi resetleyin; değişim yoksa bölge bölge yükseltme olabilir. Sizin upload snr 30 gibiydi yanlış hatırlıyorsam yükselmede sorun olmaz. Türknet biraz sıkıntı; tekrar destek kaydı açın.
-
yeniden başlattım hala aynı. desteğe yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 25 Ekim 2023; 10:22:45 > -
Geçen geçiçi artışta benimki de geç yükselmişti; 1.5 ay civarı faydalanabildim. Kısa sürede sorunun çözümünü temenni ederim. Sonuç alana kadar destek kaydı açın; bedava hizmet almıyoruz.
-
Hocam bu nasıl upload öyle. Sizinki kurumsal mı. Codit teknoloji yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 25 Ekim 2023; 11:2:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır kurumsal değil. Arkadaşlar bunu anlamak zor değil. Fiber internet kullanan herkesin interneti 1000 / 1000 destekliyor. Sınırlar kalksa şu an ülkedeki tüm Fiber kullanıcıları bu hızları alabilir. Ama vermiyorlar işte.
-
Bilgi için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var olan Gpon ağına bağlanabilecek 2,5 Gbit GPON cihazı var mı acaba hiç ? O zaman 1 Gbit hızda Download yaparken aynı anda 1 Gbit hızda Upload da yapılabilir belki ?
-
Hocam profil tanımları turknet'e gelmiş muhtemelen diğer sağlayıcılara da gelmiştir. Uğraşacak müşteri temsilcisi bulabilirseniz profil tanımını silip tekrar tanımlatın. Konuda başka biri hat tam olarak 100/20 alamıyorsa olmuyor demiş ancak öyle değil hatta 100/20 profili tanımlanması yeterli.
-
Malesef poyraznet tanımlayamadı. 75/10 dan 78/8 düştü. Arıza kaydı açtım. Sonuç hep olumsuz döndü ama porumda sizin gibi 20 mbit upload sorunsuz kullanan var.
Üstat bu 4 portlu ont verilen aboneler vardı. Onların her portu 2.5G değilmiydi. Veya 1G ise tüm portlar 1G tanımlanabiliyor mu?
75 veya 50 tanımlı hatta doğrudan 100/20 tanımlanınca olmuyor sanırım. Bana 20 upload ayarlayana kadar birkaç farklı şey denedi en son 20 upload alabilir oldu hat. Ben şanslıyım çalışan tanıdığım var yaptırabildim diğer kişilere olmadıysa olmadı deyip başlarından savıyorlar. Keşke herkeste fiber altyapı olsa da böyle saçmalıklarla uğraşmasak.
-
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Önceki mesajlarda yazmıştım aslında. Türk telekom 100/10 kullanıyordum. Arıza kaydı açtık. 100/8 e düştü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X