Kendi süresini uzatması gerek, en kötü siler tekrar yüklersiniz. |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (468. sayfa)

-
-
Teşekkürler bilgilendirme için, umarım öyledir. 15.5 sürümünde hiç problemim yoktu aslında. Isınma vs yaşamıyordum. Güncel kalayım dedim, sıkıntı oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladim. Yani bir ay sonra bu profili yükleyesdim Ocak 2024‘mü yazacakti?quote:
Orijinalden alıntı: TheBCDKendi süresini uzatması gerek, en kötü siler tekrar yüklersiniz.
Yok o şekilde değil. Belli tarih aralıkları için imzalanıyor profiller, her yüklediğinizde aynı günü vermez. Şans biraz.
-
Bir sorum daha olacak. O tarihe kadar iOS17 cikacak. Yinede Block OTA‘yi yüklersem otomatik olarak iOS 16 icinde gecerli olacak mi? Yoksa 16 ve 17 icin fark oluyor mu Block OTA Profillerinde?quote:
Orijinalden alıntı: TheBCDYok o şekilde değil. Belli tarih aralıkları için imzalanıyor profiller, her yüklediğinizde aynı günü vermez. Şans biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 26 Temmuz 2023; 11:43:37 >
17 için bu profil çalışmaz. Zaten şu an kontrol ederseniz profil yüklü olduğu halde ios 17 beta ayarını açarsanız güncelleme gelir telefona. Yeni Block profili de çıkar zaten 17 çıktıktan sonra 17 için.
-
Peki o sekilde 16 icin olanini hala sorunsuz bir sekilde bulup kurabilirmiyiz? Genellikle en yeni iOS (yani 17) icin paylasim yapiyor siteler.quote:
Orijinalden alıntı: TheBCD17 için bu profil çalışmaz. Zaten şu an kontrol ederseniz profil yüklü olduğu halde ios 17 beta ayarını açarsanız güncelleme gelir telefona. Yeni Block profili de çıkar zaten 17 çıktıktan sonra 17 için.
Dostum sana attığım link zaten 16 için.
-
Biliyorum Hocam. Ben sadece ilerisini düsünüyorum. Yazdiniz ya en kötü ihtimal silip tekrar kurarsiniz profili, süresi dolmadan diye. O yüzden o tarihte hala 16 icin olan Block OTA Profilini bulabilirmiyim sitelerden diye merak ettim. Anasayfalarinda genellikle iOS 17‘yi paylasacaklar Aralik aylarinda. Bilmiyorum yanlis mi düsünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: TheBCDDostum sana attığım link zaten 16 için.
Şimdi anladım. Bulunur illa sıkıntı olmaz. Zaten büyük ihtimalle 17.0 ilk sürüm bile bütün 16'lardan daha stabil olarak gelicek, duruma göre geçersiniz de.
-
sarjda kullanıyorsunuz gibi duruyor. bu durumda ve bu sicakliklarla beraber cok normal.
Haklisiniz. Peki Block OTA‘nin herhangi bir dezavantJi oluyor mu cihazda?quote:
Orijinalden alıntı: TheBCDŞimdi anladım. Bulunur illa sıkıntı olmaz. Zaten büyük ihtimalle 17.0 ilk sürüm bile bütün 16'lardan daha stabil olarak gelicek, duruma göre geçersiniz de.
Yok, güncelleme almaması dışında bir etkisi yok. Profilin olayı şu, cihaz güncellemeleri kontrol ederken tvOS gibi gösterip karşı server'dan hata aldırmaya dayanıyor. Böylece uyarı almıyorsunuz "Güncelleme var" diye.
-
Tesekkürler Hocam vaktinizi ayirdiginiz icin.quote:
Orijinalden alıntı: TheBCDYok, güncelleme almaması dışında bir etkisi yok. Profilin olayı şu, cihaz güncellemeleri kontrol ederken tvOS gibi gösterip karşı server'dan hata aldırmaya dayanıyor. Böylece uyarı almıyorsunuz "Güncelleme var" diye.
Estagfurullah forum bunun için var.
-
16.6 13 mini için olmuş gibi , belki erken ama 24 saatte yüzde 20 pil artışı oldu resmen . Yazılım herşey demek , bunu bir kez daha anlıyorum bu güncelleme ile . Bir hafta sonra kullanıp temiz kurulum ile bu sürümde ilelebet kalmayı düşünüyorum.
Sabah 07.00'den 19.30'a kadar batarya doluluğu %100'den başlayıp %30'a düşene kadar ağırlıklı Wi-Fi bağlantılı kullanım ile 7 saat ekran süresi aldım; ağırlıklı hücresel veri kullanımında sinyal alım gücüne bağlı olarak daha düşük olacaktır belki ama Wi-Fi'de kullanım için önceki sürüme göre oldukça verimli (iPhone 12/pil sağlığı %87). Hızlı ve gayet iyi bir sürüm olmuş bence. Üst model telefonların performansı daha da iyidir.
-
-
iphone 12 mini için, batarya ortalama %10-15 daha iyi. akıcılık belli ediyor guzel.Isınma problemi hala var ama havalar malum. Daha iyisi çıkana kadar kalmak gerekli.
48 saat olacak çok aktif kullanılmamış ama süper
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X