< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Nisan 2023; 23:11:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Nisan 2023; 23:19:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvolk -- 19 Nisan 2023; 1:2:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Eğer android gibi apk yükleme olayı ios 17 de olursa varya alayımız geçeriz. 😃 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 19 Nisan 2023; 13:4:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeternusLux -- 19 Nisan 2023; 13:8:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ederiz ederiz sıkıntı yok. Hele bi gelsin adamlar android'de ne güzel youtube advance kullanıyor vs vs ne istersen oh misss. Bu tarz ios'e gelsinde yemişim şartları. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok yok hocam şey olarak diyorum nasıl adamlar apk kullanıyorsa androidde aynı hesap rahatca ios'te yapalımda bizde diyorum. Herkes nasıl geçer ama şimdi burdan olumsuz yaklaşanlar olabilir ama bu olay gerçekleşirse herkesin ios 17'ye geçeceğini düşünüyorum gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iP 12 - 15.6.1 sürümündeyim. Telefonumdan bankacılık işlemleri yaptığımdan sürümün güncel olmasını istiyorum. Son 16.4.1 sürümüne geçsem problem yaşar mıyım? |
Yaşamazsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |