iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (318. sayfa)

-
-
iPhone 11 şarj çok kötü inş oturur arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16.3 e göre de iyi mi hocam sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 11 kullanıyorum şuan ios 16.3 teyim 16.4 sürümüne geçsem mi kararsız kaldım önerirmisiniz ios 16.4’ü iphone 11 için.
Onu 10 gun kullandiktan sonra yorumlayabilirim ancak. Tahminimce 16.3 civari pil olarak.
Hocam ne gibi yenilikler getiriyor bakabildiniz mi?
Ben hâlâ 15.6’dayım. 16.4’e geçsem mi diye düşünüyorum… Sonra vazgeçiyorum…
16.5 16.4'ten gözüme daha akıcı geldi.
16.3.1'e göre bariz ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konudaki çoğu kişinin aksine hiç gerek yok. 15.6-15.7 en iyi sürümlerdi bana göre.
-
Bende de 11 var ve şarjı 16.3.1. i aratıyor ikişer ikişer atlamalar, hiç kullanmadan düşmeler, hızlı bitmesi vs. canımı sıktı. Dfu ile sıfırlamayı düşünüyorum. İnşallah düzelir en kısa zamanda
-
Bence şu anlık bekleyin. 11'de performans pek iyi değil gibi. Bir iki hafta geçmesi lazım en az sağlıklı yorum yapabilmek için ama performans olarak gayet iyi.
-
bunun icin ne yapmak gerekiyor , bir yere kayit olmak lazim mi? o ekranda bende betalar gozukmuyor da ?
Geç gitsin 16.4 cillop gibi sürüm eskide kalmanın bir sebebi yok
Hocam yeni sürüm yeni sürümdür.
-
Hocam yüklemedim. ios 14 ten itibaren beta yazılım yüklemiyorum. sadece deneme amaçlı beta seçip güncelleme geldi mi diye baktım.
-
Hocam benim ki kendine geldi gibi,
Sorduğum sorulara anında cevap veriyor artık, sadece bazen hey siri deyince algılamıyor, Alıklık yapıyor :)
-
16.5 şarj olarak kötü
-
Biraz daha bekle 17 ye geçersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X