< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 21 Temmuz 2022; 12:35:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yine bir betaya geçiş kaşıntım başladı, çok bug yok gibi okuduklarım kadarı ile. |
Ben de geçmeyi planlıyordum ama aşırı ısınma ve pil gibi sorunlar varmış Public beta 2 nasıl olur bakalım ona belki geçebilirim ben de .. 15.6 şuan kusursuz |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Temmuz 2022; 18:37:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Temmuz 2022; 19:32:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler. iOS 15.02 den sonra epey düşmüş batarya olarak telefonun randımanı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Harika diyenler 15.5 e göre diyor sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence 15.5 e göre 15.6 daha stabil ve pili daha iyi .. 16 public betası için ısınma sorunlarından ve batarya tüketiminden yakınıyor kullanıcılar .. Ki zaten ilk public betaya göre normal |