hocam sadece youtube da mı sorun yaşıyorsunuz bende 13 pro kullanıyorum hücresel agda ciddi şarj tüketimi ve sürekli ısınma sorunu var |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (197. sayfa)

-
-
-
Hocam herşeyi kapatacaksanız bu telefonu niye aldınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla sinirden gırlatıp ayıcam az kalfı eşimde 11 var 5 saat acık ekran süresi alıyor benıkıde durdugu yerde kendını yiyip bitiriyor
Temiz kurulum yapın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O gece saatlerinin üstüne tıklayın, hangi uygulama harcıyor gösterir aşağıda saat saat bakabilirsiniz.
-
Bende de ısınma sorunu vardı.15.7.1 in üzerine itunesdan günceleme yapmıştım. Geçen gün 16.1.2 çıkınca temiz kurulum yaptım ısınma gitti cihaz normale döndü tavsiye ederim sıfır kurulumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEİCO -- 4 Aralık 2022; 15:54:39 >
Temiz kurulumu yaptım daha kötü oldu öncesinde sabaha 60 oluyodu artık 40 oldu
Tıklıyorum kullanım gözükmüyor arka plan yenileme kapalı konum servisleri kapalı çalışan uygulama gorunmuyor
Arkadaşlar yok mu çözümü bilen?
-
İclouddan yedek olarak sadece fotoğrafları kişiler vs çektim öyle komple yedek yüklemedim belki onun farkı vardır cihazım x bu arada
-
iki kere ben yaptım bir kere servis yazılım sıfırlayıp temiz kurulum yaptı
15.7.1 de kalmaya devam. anlaşılan 16 sürümü 15 gibi tam oturana kadar geçilmez. iyiki de 16.1 den 15.7 ye düşürebilmişim cihazı, yoksa cihazı parçalamama az kalmıştı.
-
Hocam sizde sorun neydi şarj mı döneniyormuşsun imzası kapalı 15 in
Hocam siin hat da Vodafone muydu
beta 15.6 açık, imzası kapanmadı.
Turkcell benimki
ip 14 plus için 15.7.1 e nasıl geçeceğiz. Hangi siteden indireceğiz. Varmı anlatabilecek olan arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 4 Aralık 2022; 19:49:28 > -
İpse de 13 pro Max için 16 altı kapalı görnüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X