< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (33. sayfa)

-
-
Şimdi benim aldığım yayın öncesinde avr ye geliyor. Avr de 4K upscaling özelliği var. Acaba Avr den değil de direkt tv ye yayın gelse tv kendi upscaling i ile daha mı keskin görüntü verir. Yoksa bir fark olmaz mı?
Valla ben biraz bu konularda verdiğim paranın hakkını almak isteyenlerdenim 😀
İnşallah daha iyileri sizin olur 😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 29 Eylül 2022; 21:59:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avr bendede var Denon AVR-X2700H modeli,şimdi şöyle soylim size TV lerin upscaling özellikleri pek iyi değil hani satış pazarlaması vardıya eskiden 3d TV lerde 3d yayın yoksa bile 2d görüntüyü 3d ye çeviriyor hikayesi onun gibi, size saf kaynak lazım çünkü avr sadece gelen sesi işler digital sesi analoga çevirir ,Dolby atomos ,true HD,HD Master audio vs vs lakin siz ne gibi ekipmalarla.ile bu TV yi kullanıyorsunuz ?quote:
Orijinalden alıntı: E_81Şimdi benim aldığım yayın öncesinde avr ye geliyor. Avr de 4K upscaling özelliği var. Acaba Avr den değil de direkt tv ye yayın gelse tv kendi upscaling i ile daha mı keskin görüntü verir. Yoksa bir fark olmaz mı?
Valla ben biraz bu konularda verdiğim paranın hakkını almak isteyenlerdenim 😀
İnşallah daha iyileri sizin olur 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet dediğiniz gibi eski tv 3D özellikli idi. Normal yayını güya 3D ye çeviriyordu ama öyle ahım şahım değildi.
Dsmart kutu Pioneer Vsx-932 avr ye bağlı. Görüntü Avr den eArc girişi ile tv geliyor.
Hocam bir ricam var lütfen bu güzelim TV yi dsmartin düşük bitrateli sinyallerine heba etme, 4k mediaplayer vs varmı sizde ? ben zidoo kullanıyorum siz 4k Blu-ray izlediniz mi ham BD remux ,s95B de magzada zidoo x9s 4k cihazı taktım HDD 1 tb yanıma almıştım arşiv den Mad Max fury Road 4k Blu-ray remux açtım resmen görsel şölen yaşadık magzada inanılmaz bir deneyimdi 🙂👍quote:
Orijinalden alıntı: E_81Evet dediğiniz gibi eski tv 3D özellikli idi. Normal yayını güya 3D ye çeviriyordu ama öyle ahım şahım değildi.
Dsmart kutu Pioneer Vsx-932 avr ye bağlı. Görüntü Avr den eArc girişi ile tv geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok maalesef bahsettiğiniz özellikteki cihazlar bende yok. Ama bir şekilde normal yayın izleyeceksek sonuçta bir uydu alıcısı yada tv nin uydu alıcısını kullanmak zorundayız. He eğer diyorsanız Dsmart kutuları 5 para etmez, sonraki taahhüdünmde modül olarak kullanabilirim.
Hocam sana uygun fiyatlı 4k mediplayer alalım S95B olupta 4k mediplayer olmaması Ferrari de arka rüzgarlık yok demek gibi, biz zaten mediaplayer bolumundeyiz ,inan bana 11 yıldan beri 1080p vs 4k Blu-ray isindeyim 4k Blu-ray 2027 yılında da girdim hobi olarak, bir kere böyle üst TV leri sadece film izlemek için alırdım.ben normal TV yayını izlemek için dandik TV bile yetiyor inan🙂 bunlar bana göre kiriterler çünkü uydu yayınları rec 709 SDR 8 bit ,BT:2020 olanlar 10 bit hdr, Dolby vision,hdr10 plusquote:
Orijinalden alıntı: E_81Yok maalesef bahsettiğiniz özellikteki cihazlar bende yok. Ama bir şekilde normal yayın izleyeceksek sonuçta bir uydu alıcısı yada tv nin uydu alıcısını kullanmak zorundayız. He eğer diyorsanız Dsmart kutuları 5 para etmez, sonraki taahhüdünmde modül olarak kullanabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 29 Eylül 2022; 22:26:48 >
-
hocam iyi bir 4k player almak istiyorum ne tavsiye edersiniz
Arkadaslar merhaba, az önce piazza mediamarkttan 35800 e 65 inc satin aldim. Dun geceki fiyati görsem fiyat konusunda az daha destek isterdim ancak satin aldiktan sonra okuma fırsatım oldu forumu. Cumartesi aksama kurulacak. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim.
Hocam bütçen nedirquote:
Orijinalden alıntı: YAKAMOZ38
hocam iyi bir 4k player almak istiyorum ne tavsiye edersiniz
3bin civari
Hocam forumda tanıdıklarım var ben sizin için elinde zidoo x9s veya z9s olan varsa 2000 TL ye belki daha az fiyata bakabilirim, zidoo bu işin tepesi lakin amlogic s905x4 işlemcili 4k TV box ile nova video player yükleyip bütün 4k lari izlersiniz hatta jefilifish deniz anası videosu 4k 200 mbps bitrate oranına sahip yağ gibi akarquote:
3bin civari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 29 Eylül 2022; 22:45:51 >
Samsun'da misiniz piaaza AVM sanırım bende samundayimquote:
Orijinalden alıntı: kjhgArkadaslar merhaba, az önce piazza mediamarkttan 35800 e 65 inc satin aldim. Dun geceki fiyati görsem fiyat konusunda az daha destek isterdim ancak satin aldiktan sonra okuma fırsatım oldu forumu. Cumartesi aksama kurulacak. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim.
Haklısınız. Ama şu an tv taksitlerini bitirmek önceliğim. Sonrasında olabilir. Kapınızı çalarım 😉 teşekkürler bu arada.
amazon fire cub 2.gen is gorur diye dusundum
Rica ederim hocam kendi bilgim dağciginda cvap veriyorum saygılar🙂👍quote:
Orijinalden alıntı: E_81Haklısınız. Ama şu an tv taksitlerini bitirmek önceliğim. Sonrasında olabilir. Kapınızı çalarım 😉 teşekkürler bu arada.
38.500 yazacaktınız galiba 🙂
Hayırlı olsun güle güle kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 29 Eylül 2022; 22:49:29 >
Hocam benim dediğim.olay 4k Blu-ray filmlerquote:
amazon fire cub 2.gen is gorur diye dusundum
Hocam merhaba. Saat kaçta başlıyor gece kuşu takriben
bunlar olabilir hocam arastirayim uyarsa haberlesiriz cok saolasin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X