Bilseydim almadan önce bakardım mağazada. Tüm satışta olanlar 02 ise sorun yok zaten,ama değişiyorsa bakalım artık şans.. |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (220. sayfa)




-
-
Televizyon incelemelerinde renk skalası ton vs. kesinlikle internet videolarını dikkate almayın. İnternetteki videolarda Samsung QD OLED ler aşırı kırmızı tonları veriyorken, LG WOLED ler aşırı mavi ton veriyor gibi gözüküyor ancak canlı izlediğinizde böyle bir durumun olmadığını, en azından farkın sizin izlemenizi etkilemeyecek düzeyde olduğunu anlıyorsunuz.
@eyoruk bahsettiğiniz garanti neleri kapsıyor acaba?
-
İnşallah ikinci nesil çıkarquote:
Orijinalden alıntı: eyorukBilseydim almadan önce bakardım mağazada.
Tüm satışta olanlar 02 ise sorun yok zaten,ama değişiyorsa bakalım artık şans..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Panel arızası olduğunda değişim oluyormuş.(İnanmadım tabi.Doğrudan bizle ilgili olacaksınız dedi.Ne yani Vatan yan sanayi panel mi takacak ? ) İligili panel / ürün stoktan kalkarsa " ki kalkacaktır" para çeki verecekler artı bir miktar farkı ödemem ile bir başka tv alabiliyorum.Ki bunu yaparım muhtemelen 2-3 yıl sonra.Ama bunun için ek garanti almama gerek yoktu bence.Samsung 3.yıl bozulmadan sonra eğer zorlarsam ısrar eder heyete falan gidersem bunu teklif edecektir, olması gereken bu çünkü.
Elektrik dalgalanmaları,kişisel zarar vermeler vs garanti dışı imiş.Klasik şeyleri söyledi işte.Ben üstüne düşmedim , cebimden çıkan ekstra bi şey olmadığından
-
Oled burn-in bu kapsama giriyor mu acaba? LG nin 5 yıl garantisi gibi bir mevzu varsa uzun dönemde işinize yarayacaktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burn in için uzatma garanti olsa satın alırdım ama başka firmaların verdiği sigortalarda hep sorun oluyor. Satış temsilcilerinin dediklerine asla güvenmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
65S95c'lerin fiyati mi artti? Samsung sitesinde 85-90 kusurdu, 110 olmus. 77 ise 160 kusur..o da 140 kusurdu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekran yanması için garanti veriyoruz diyen duymadım, kullanıcı hatası dışındaki teknik sorunlar için diye satıyorlar. Varsa onu tercih etmek lazım. LG'nin 5 yıl sınırlı panel garantisi var ama muhtemelen onda da diplerde küçük puntolarla yazılmış amaları vardır. :)
Bizim tvyi yaklaşık 3 haftadır kullanıyoruz, şimdilik sorun yaşamadık, tüm gün açık tv. Hafta sonları hiç kapanmıyor diyebilirim. 2 tane de kedimiz var, ilk zamanlar epey bir ilgi gösterdiler ama sonradan kanıksadılar, oralı olmuyorlar artık, sadece Q990C soundbar'a kızabiliyorlar arada.
Edit:
LG sitesine baktım şöyle bir tabir kullanmışlar: "Garanti, ticari veya anormal kullanımı kapsamaz..." Anormal ne demek acaba, Sony'nin telefonlarındaki su geçirmezlik garantisi gibi olabilir. Biz su geçirmez yaptık, telefonunuz su geçirdiyse siz suçlusunuzdur, diyorlar. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 18 Ekim 2023; 9:46:49 >
-
Resmen piyasasını artırdık bu forumda tvnin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan pazar günü 68.000 tl olan 65s95c nin fiyatını 98.000 TL ye çekmiş. İyice saçmaladılar. Ne dolar arttı ne bişey neyin zammı bu. Satsınlar bakalım bu fiyatlarla. Eldeki stoğa göre istedikleri gibi oynuyolar fiyatlarla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 18 Ekim 2023; 10:10:43 > -
Hepsiburada'da 67.500 TL şu an.
-
Onlarda ne firması olduğu belli değil ve kart kampayasını kullanamazsın öyle bir alışverişte
-
Bu fiyata G3 alınır derdim ama onun fiyatı da uçmuş görünüyor. Ben alırken ekim ayı sonuna zam geleceğini söylemişlerdi, dediğiniz gibi stok durumuna göre fiyatlar oynuyor galiba.
-
Bir de sunu anlamiyorum. Samsungun kendisinde 110k, teknosa da 77k. Ikısınde de para kart var. Neden bu kadar ucuza versinler, anlayamiyorum, sorunlu cihaz mi aliyoruz acaba 😂 her neyse, anlasilan guzel zam gelmis. Bayagidir fiyati iniyordu zaten, bu zam neyin nesi demek tuhaf sanki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar dönem dönem artıyor ama aynı ürünü aynı firmadan daha ucuza bulabiliyorsunuz. Ben ucuz diye aldıktan sonra 5 bin TL düştü mesela fiyatlar. Ancak kur böyle giderse birşeyler olacağı kesin.
-
Görüntü o ki c serisi alınabilir son oled serisi oldu . Seneye Mayıs ayında D serisi geidiğinde dolar 35-40 bandına gelmiş olur . Yeni seri diye daha pahalı olacaktır derken 65 inç 130-140 bin tl den giriş yapar minunum. Önümüzdeki ay efsnae cuma son bir alım fırsatı verirse belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 18 Ekim 2023; 13:25:32 > -
şimdi de tekrar 77.000'e düşürmüşler, dalga geçiyorlar resmen.
-
Valla kapsar dedi ama inanmadım,inanmıyorum.Samsung LG firmalar bile yanık garantisi veremiyorlar bu konuda arkasında duramıyorlar.Yani biliyorlar bu cihazların 5+ yılda sorun mutlaka sorun olduğunu.Garanti verseler batalar.
2-3 yıl düzgün kullanayım.Sonra verdikleri 10 yıl parça garantisine dayanarak zaten panel farkı indirimi alırım falan filan bu Televizyonu verip az bi şey ekleyerek yenisini alırım artık.Böyle sürer gider.
-
Evet.İnanmamak lazım ve satın almamak lazım.Aslında almayacaktım ama olur ki belki belki bi iş görür nasılsa toplam maliyetim değişmeyecek dedim.Aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X