Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.501
Cevap
449
Favori
600.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
Giriş

Direk download 100mbps, upload 2mbps yazıyor. Öyle bir hız mümkün değil diyor telefondakiler yamuk bir ağız ile. Teknik bir açıklama istiyorum yapamıyorlar da. Ama daha yüksek olacağını telefonda, kayıt altında söylediler. Şimdi bağlantım geldi, upload hızım 15mbps den 7mbps e düştü ne yazık ki. Hiç hoş olmadı, 50 defa telefonla sordum upload hızım ne olacak diye, bağlanmadan söyleyemiyoruz ölçemiyoruz deyip durdular.

• Taahhütümün bitmesine 53 gün var suoeronline teklifleri bu şekilde, fiyatlar makul görünüyor ama taşıma resti falan yaparsak daha uygun teklif alan oldu mu?
    Yoksa yeni ay yeni zam olma ihtimaline karşı taahhüt versem mi bilemedim.
    Yanlız 1 sene önce ilk 2 ay bedava aylık 500 tl tarifem vardı, bu sene pek zam görmemiş.

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• necoinside kullanıcısına yanıt

4 xihaz bağlı fiber 100 soknet testi anlik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt

şoknetin kötü yanı sorun yaşarsanız muhattap yok.

Upload nasıl bu kadar yüksek? 100mbit vdsl mi yoksa fiber mi bu?

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt
    Fiber altyapılarda upload 35-40-45 megabit hızlara çıkıyor, VDSL altyapıda ise 19 megabit civarında oluyor.

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt

benım neden 20 fıberde acaba

fiber 100 soknet buda tttkom sayfası testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 7 Eylül 2025; 20:41:1 >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    kendinizi kandırın sorun olmadığı icin çamur atıyorsun ben tüm iss denedim mh arıyorsun yoğun olsa bile ilk iş gününde sizi geri ariyor eski kafadan cikin

• Arkadaşlar iyi akşamlar, Oris Telekom veya Efsane net e dair kötü tecrübesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Altyapı kalitesi, saha dolabına olan uzaklığınız, modem kalitesi, bina içi kablolama, ISS firmasının yurtdışı çıkış noktalarına olan uzaklığı, peering pop noktalarının azlığı veya çokluğuna göre değişiyor, bunlara benzer birkaç parametreye bağlı bildiğim kadarıyla.

Fiberde farklı demek ki durum. Tekrar belirteyim benim sorun vdsl de. Geçmeden hemen öncesine kadar 15-16mbps olan upload şuan 7-8mbps. Bir arayıp görüşeceğim bakalım.

• necoinside kullanıcısına yanıt
    20 altinda olmaması gerekli ttkom altyapı sorunu olabilir sonuçta soknet kendi altyapısı yok

• Şoknet'in sözleşmesini kendi sayfasında göremedim. Nereden bulabilirim ?

sözleşme e devletten geçişte okuyabilirsiniz onay vermeden tüm şartlar yaziyor

Müşteri olarak niye kendimi kandırayım ki veya neden çamur atayım sonuçta parasıyla hizmet alıyorum, aramızda belirli bir iş sözleşmesi var. Firma bana sorunsuz hizmet sunmaktan ve benimde ona zamanında ödeme yapmak gibi bir yükümlülüğüm var bu sebepten dediğinizi anlamakta zorlanıyorum.

Telefonla ulaşmaya çalıştığımda operatörden bir türlü bağlanamadım, hatta geçmiş mesajlarda denk gelirseniz forumdan nasıl ulaşabileceğimi sordum yönlendirdiler, attığım maillere de cevap alamadım.

Kendi tecrübemi paylaşırken birisinin çıkıp çıkın şu eski kadar dediğinde doğal olarak anlam veremiyorum. Eğer babanızın şirketi değilse sorun yaşayan başka kullanıcı gördüğünüzde böyle yaklaşmayın bence, sonuçta sizin memnun olmanız başkalarınında sorunsuz bir deneyim yaşadığını göstermez.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.