Netspeed kullanıyorum, son 1 ayda yaşanan internet sorunlarında müşterilerine sms bile atarak özür vs dilemek açıklama yapmak onlara 1 ay internet hediye ederek gönül almak yerine, zam yapmayı tercih etti, bu da benim için bardağı taşıran son damla oldu. O kadar internet gitti rezalet hizmet varken bir de müşterilerine zam yapan 650 lira fiyat çeken bir firma ile işim olmaz artık. Kablonete başvuru yaptım. 50/4 mbps ilk 2 ay ücretsiz ilk 3 ay 369 sonraki 9 ay taahhütlü 469 tl olacak. İlk 2 ay ücretsiz online başvuru için geçerli ve teknik olaral ücretsiz 2 ayı çıkarsak aylık 382 tl gibi rakama geliyor makul ve 1 yıl zam vs olmadan kafa rahat olacak. Bu şekilde süreci başlattım umarım sorun yaşamam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 4 Ağustos 2025; 22:47:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (367. sayfa)

-
-
kablonette neden çoğu kampanya için son tarih 06.08.2025 yazıyor? zam mı yapacaklar acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sence? :)
-
Şuan gigaspeed kullanıyorum 35mgbit 420tl bir yıl fiyatı sabit tavsiye ederim ✋
NetGsm'den Şoknet'e nakilde hiçbir ek ücret ödenmiyor değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Su faturali vodafone abonesiyseniz Vodafone'da mantikli duruyor. Cunku 90 TL fatura indirimi veriyor, sonra wifi 6 yeni modem, sonra 10% devamli vf pay ile fatura indirimi ve ilk faturada iade veriyor.
Ortalama 466 TL 1 yilda sabit fiyat.
-
hayir kardeşim ücretsiz ozelden yazin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun hayrına pananet 35megabit hızı 600 TL yapmış benim de daha 1 ayım olmadı yani 3 ay doldurmam gerekiyor daha önce çıkmanın bir yolu var mıdır yardımcı olabilir misiniz bu kadar berbat bır firma olamaz.
3 ayınız dolmadan çıkamazsınız iptal edip, Türksat kablonete taahhütlü olarak geçilebilir.
(Taahhütlü olduğu için sizden kurulum bağlantı aktivasyon ücreti alınmıyor)
Türksat kablonet sitesine bir göz atabilirsiniz kendinize göre bir tarife seçebilirsiniz.
50/4 megabit VDSL ilk 2 ay ücretsiz 3. Ay 309 TL, 4-12 . Aylar son 9 ay 409 TL diye yazmıştı bu başlıkta birisi fakat internet sitelerinde öyle bir kampanya göremedim.
Benim gördüğüm kampanya 50/4 megabit tarifesi ilk 3 ay 309 sonraki 9 ay 409 TL'ydi.
Türksat kablonete geçen arkadaşlar da cevap yazabilirler memnuniyet ve kampanya hakkında detaylı bilgi verebilirler.
Bu aralar Türksat kablonete geçenler pek memnun değillerdi ama siz yine de iyice bir araştırın sanırım 8 Ağustos'ta kampanya süreleri bitiyordu.
Başka tarfeleri de var 15 aylık olanlar, diğer kampanyaları aralık ayı sonuna kadar devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 5 Ağustos 2025; 21:59:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kanpanya linki var mı
Kampanya linki yok.
Türksat kablonet internet sitesine girip kablonet kampanyalarına bakabilirsiniz, orda online başvurudan ilk 2 ay ücretsiz olan kampanyayı sorabilirsiniz, yapanlar yapmış onlar da sanırım online başvuru üzerinden yapmış olabilirler.
Bu şekilde ilk 2 ay ücretsiz olarak geçenler ya bir link ya da nasıl geçtiklerini detaylı olarak yazabilirler.
Yanlışlık oldu galiba. Siz Vodafone kampanyasından bahsetmiştiniz. O linkini var mı diye sormuştum
Eskiden bahsetmiştim ben Türksat kablonet kampanyasını sordunuz sandım.
Vodafone net tarifeleri 200 megabit fiber hızdan başlıyor diye hatırlıyorum.
Internet sitelerine bir göz atabilirsiniz.
Sağolun hocam cevabınız için bu şekilde de fiber modem gönder tekrar bağlat sıkıntı olacak bir bakayım Duruma sağ olun
İptal etmeden 3 ayınız dolmadığı için btk kararı gereği geçiş yapılamıyor.
Türk Telekom altyapısı üzerinden başka bir ISS firmasından internet hizmeti aldığınız için zaten mecbur iptal etmeniz ve Türksat kablonetle sıfırdan yeni abonelik işlemi başlatmanız lazım.
Bu şekilde sanırım Türk Telekom ekipleri adresinize gelip sıfırdan bağlantıyı sağlıyorlar, bir forum üyesi 5 gün içinde işlemlerim tamamlandığını yazmıştı.
Uygun fiyatlarından dolayı sanırım bu aralar Türksat kablonete taahhütlü olarak geçenlerin sayısı çoğalmış durumda fakat hizmet kaliteleri nasıldır kullanmadığım için bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 5 Ağustos 2025; 22:20:49 >
Linke ihtiyaciniz yok Vodafone ev interneti yazin.
Aktif Vodafone gsm hattiniz varsa 90 TL indirim saglayacak zaten.
Ilk ay ucretsiz oluyor. Ilk faturanizi Vodafone Pay ile oduyorsunuz onu iade ediyor. Ertesi ay.
Sonraki tum faturalari da Vodafone Pay ile odeyin %10 indirim yapiyor .
Bir de yeni Modem veriyor Wifi 6. 12 ayda sabit fiyat. Sevmeyi cok ama altyapiniz kotuyse zaten hepsinde problem.
Yani, merkurnet,euronet vs gibi firmalardansa en azindan VF ve 12 ay sabit fiyat , yanimda uygulamaniz varsa oradan ev internetine basin sonra altyapi kontrolu ve devaminda basvuru yapabilrisiniz.
-
tecrübemi paylaşmak isterim;
evimde türk telekom fthh fiber altyapı mevcut. turkcell superonline kotalı bir tarife kullanıyordum 24-25 mbit, geçen sene 1 yıl kullandım 200-220 tl lere. sonra 2,5 kat fiyat artışı ile sınırsız yapalım dediler kabul etmedim ve mecburen yeni bir iss arayışına girdim; kablonet'e geçeyim dedim, kablonete geçtim türk telekomdan yetkililer geldiler modem vs kurdular gittiler.
ancak şu anda çözülemeyen bir sorunum var. buffer sorunu deniyormuş. 35/3 alıyordum 50/4 yaptım ama yine de tam randımanlı kullanamıyorum interneti. ara sıra kopuyor (sistemlerinde bu kopmalar görünmüyormuş mh öyle söylüyor) 4-5 farklı cihaz bağlantısı olunca internet bir kasıyor, donuyor vb. sıkıntılar. anlık bişeyler oluyor.
modemi değiştireyim dedim o da olmuyormuş, eskiden müsaade ediyorlardı x marka model takabiliyorduk. kira ödemeye devam edeyim başka modem ve diğer yanındaki cihazdan takayım diyorum olmaz diyorlar. garip işler.
kısaca ben memnun değilim, fiyat uygun nispeten ama hizmet kalitesi olumsuz bana göre.
gerçi kendi altyapıları olsa yine böyle sıkıntılar olmadığını tecrübe ettim geçtiğimiz yıllarda. kendi altyapılarını da her yere kuramıyorlarmış sanırım, talep ettim ama olmaz dediler.
24 ay taahhüt verdim firmaya güvenerek ancak ne yazık ki umduğum gibi olmadı.
-
Arkadaşlar yeni internet bağlatacağım elimde modem var illaki kira vermek zorunda mıyım
VDSL altyapıdaysanız modem kirası almıyorlar, kendi modeminizi kullanabilirsiniz.
Sıfırdan yeni taahhütsüz aboneliklerde kurulum bağlantı aktivasyon ücreti alıyorlar, taahhütlü firmalar bu ücretleri almıyorlar diye biliyorum.
Merhaba iyi günler yeni taşınacağım evi sorguladığımda turk telekom fiber altyapı olduğunu gördüm. Hangi iss önerirsiniz ekonomik ve minimum sorun yaşatacak?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X