Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun de gitmisti, bugunde intetnetim gitti. Daha geceli 2 hafta oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saldırı falan diyemem ama kendi adıma inanmıyorum.

Kendi görüşüme göre beklemedikleri ölçüde müşteri bağladılar ve sistemleri bunu kaldıramıyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara geçtikten ne kadar sure sonra baska iss e tasima yapabiliyoruz?

• 10ly_10ur 1 kullanıcısına yanıt

3 ay sonra. Tüm ISS'lerde aynı olay var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arensnuphisan -- 28 Temmuz 2022; 21:31:24 >
  • Anlaşılan sistemleri komple çöküyor akşam yoğunluğunu kaldırmıyor. Eee internet kutusu macerasıda kısa sürdü desenize.

• Bunun kesinlikle bir saldırı kesintisi olduğuna inanmıyorum. Şu an youtubedan video izleyebiliyorum. Fast üzerinden internet hızımı sorgulayabiliyorum. Twitter üzerinden tweetlere bakabiliyorum ama başka sitelere girmiyor. Böyle saldırı olmaz.

• 2-3 gün tamam dedim ama hız düşüklüğü devam ediyor.. Forum donanım sayfalarını açmıyor, mobil veri açıp öyle yazıyorum şuan. playstationda coop oynarken oyundan atıyor bağlanmıyor. . Sesli sohbet felaket. YouTube de bir şey aratınca aradığın şeyin adı çıkmıyor. 3 gündür böyle nasıl saldırı bu anlamadım. Valla pişman edecekler adamı.

• Saldırı tamamen hikaye cok net bir sekilde kapasite sorunu var ben iptalimi yapiyorum bu aksam tasiyamadigim icin

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    saldırı olayını paranoyak aboneler uydurdu firma da hazır bahane diye kullandı işte. çok fazla geçiş oldu yetersiz kaldılar. bu iss işlerinden çok anlamam ama birisi poyraznet yetkilisine kapasite sorununuz varmı demişti oda kullanıcı sayısı arttıkça trafik artışına gidiyoruz çoğu ilde cihazımız bulunuyor demişti. Demekki internet kutusunda birşeyler eksik.

• Bu sefer bende de problem var. Bağlantı var ama internet yok.

• Arkadaşlar vpn açınca sorun düzeldi bende şuan wifi üzerinden yazıyorum ama vpn açık..

• Abonelerin uydurduğu falan yok, kendileri wp üzerinden öyle cevap verdi. Hiç değilse sizde aynı cevabı alırdınız. Ancak diğer konularda size karılıyorum. 2-3 gün daha beklerim, eğer sorun devam ederse poyraz nete geçerim, böyle bir durumda 3 ay bekleme şartı olmaz diye düşünüyorum.

• Bu firma tam bir yalanci bugün cagri merkezi saat 12 ye kadar calisiyoruz dedi su an mesai saati disindayiz diyor iptal edicem edemiyorum

• Benim net de koptu. Altyapı fiber. Bugün ilk günümdü, kötü bir deneyim oldu açıkçası.

• Bir saattir server bulamıyor nasıl 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

• BooZeR_54 kullanıcısına yanıt

Vpn ile dene..

• İnternet bitik durumda

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • Umarım geçici bir sorundur...

• YouTube 4K videolar şık diye açılıyor, Twitter vs de sorun yok. Forum girmiyor, online oyun oynanmıyor, hız testi yapılmıyor.. Çok garip.

• Az önce geri dönüş yaptılar bana.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.