Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
190
Favori
328.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A101 Hadi kodunu okutman lazım. İlk başta çıkan Hadi QR değil ama, onunla karıştırma. A101 Hadi kısmına girip "A101 QR Kodum" yazanı okutman lazım. Gelen iade Hadi hesabına yatıyor. Normal para. İster çek, ister banka hesabına gönder.

• victorybicer V kullanıcısına yanıt

Aynen arkadaşın anlattığı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Parayi nerden nasıl cekiyorum.banka hesabımı yada bankamatik kartimi ekleyip orayami aktariyorum.

Yada a101 de kasadanmi cekiyorum

Hadi normal banka kartı. Tosla, Paycell, Papara gibi kartlarla aynı. Hadi uygulamasından sanal kart aç, hatta fiziksel kart çıkart. Daha kolay olur.

• A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)

Arkadaslar bilen biri beni aydinlatirsa cok sevinirim.uste arkadas yazmis ama cok iyi anlayamadim.
    Simdi kasada kodu okuttum bu yagi aldim 165tl ödedim sonra uygulamadaki hadi hesabima 40tl iade geliyor dimi.

Bu 40tl iadeyi nasil cekerim yada nasil hesabima geri yollarim.hadi kartim yok.

Uygulamaya gelen iadeyi mesela uygulamaya Akbank maaş kartimi ekledim diyelim oraya ücretsiz kesinti olmadan aktarıyor mu.

Yada hadi kart çıkardım yada sanal hadi kart cikardim diyelim bu hadi kartla bankamatik ten cekebiliyormuyum.hangi bankaların atm lerini kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 8 Ekim 2023; 11:49:30 >

Hocam nakit iade geldiginde kendi banka hesabına ibana ücretisz gönderim yapılıyor ATM felan uğraşmaya gerek yok yani
    Ama yok yine harcarim dersen kart olmadan da olur
    Hadi QR kodu söylemeniz yeterli kasada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt

Kendi ibanima para atmak icin ornegin akbank banka kartimi a101 hadi uygulamasina eklemen gerekiyor dimi.parayi ibanima gonderirken işlem ucreti kesiliyor mu acaba

• IBAN ile gönderim ve yükleme de kesilmiyor

Akbank IBAN numaranızı kaydedin yeter kart bilgileri için yükleme de komisyon alıyor

• Kendi ibanımı eklemeye çalıştığımda böyle uyarı veriyor nerede hata yaptım acaba? Kimlik bilgilerim falan herşey doğru gözüküyor kontrol ettiğimde

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 8 Ekim 2023; 12:51:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt

Henuz alisveris yapmadim İbanimi eklemek istedigimde hesabini yukseltmelisin diyor yükseltmek icinde isimli hadi kart siparişi vermen gerekiyor diyor.yanlis birseymi yapiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 8 Ekim 2023; 13:36:16 >
  • isimli kart zorunlu mu ibana transfer için

• Sume kullanıcısına yanıt

Hayır, zorunlu değil. Kendi hesabından bir kere Hadi'ye EFT yapman lazım. O zaman hesabın onaylanmış oluyor.

• bu ikisi birleşir mi sizce, yarın alacağım bakalım

edit: 1 paketi 41₺ ye geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 9 Ekim 2023; 17:58:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Eft yaptim ancak hala hesabi yukselt diyor. Sanirim artik isimli karti zorunlu tutuyorlar

• A 101 de chippin ile ödeme varmi arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Birleşmesi gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de hesabı yükseltmek için fiziki kart zorunluluğu geldi...Aynı uyarıları ben de aldım...İlla fiziki kart ittirecekler,artık ibanla olmuyor.En azından bugün için..

• İsimli hadi kart siparişi olusturdum.fakat hic ucret falan yazmiyor bir yerde.kartin bir ücreti varmi.kurye gelince ucret talep ediyormu.

• quote:

Orijinalden alıntı: victorybicer

İsimli hadi kart siparişi olusturdum.fakat hic ucret falan yazmiyor bir yerde.kartin bir ücreti varmi.kurye gelince ucret talep ediyormu.
    Hayır %100 bedava

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.