A101 Hadi kodunu okutman lazım. İlk başta çıkan Hadi QR değil ama, onunla karıştırma. A101 Hadi kısmına girip "A101 QR Kodum" yazanı okutman lazım. Gelen iade Hadi hesabına yatıyor. Normal para. İster çek, ister banka hesabına gönder. |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (78. sayfa)

-
-
Aynen arkadaşın anlattığı şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parayi nerden nasıl cekiyorum.banka hesabımı yada bankamatik kartimi ekleyip orayami aktariyorum.
Yada a101 de kasadanmi cekiyorum
Hadi normal banka kartı. Tosla, Paycell, Papara gibi kartlarla aynı. Hadi uygulamasından sanal kart aç, hatta fiziksel kart çıkart. Daha kolay olur.
-
-
Hocam nakit iade geldiginde kendi banka hesabına ibana ücretisz gönderim yapılıyor ATM felan uğraşmaya gerek yok yani
Ama yok yine harcarim dersen kart olmadan da olur
Hadi QR kodu söylemeniz yeterli kasada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi ibanima para atmak icin ornegin akbank banka kartimi a101 hadi uygulamasina eklemen gerekiyor dimi.parayi ibanima gonderirken işlem ucreti kesiliyor mu acaba
IBAN ile gönderim ve yükleme de kesilmiyor
Akbank IBAN numaranızı kaydedin yeter kart bilgileri için yükleme de komisyon alıyor
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 8 Ekim 2023; 13:36:16 >
isimli kart zorunlu mu ibana transfer için
-
Hayır, zorunlu değil. Kendi hesabından bir kere Hadi'ye EFT yapman lazım. O zaman hesabın onaylanmış oluyor.
-
-
Eft yaptim ancak hala hesabi yukselt diyor. Sanirim artik isimli karti zorunlu tutuyorlar
A 101 de chippin ile ödeme varmi arkadaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birleşmesi gerekir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de hesabı yükseltmek için fiziki kart zorunluluğu geldi...Aynı uyarıları ben de aldım...İlla fiziki kart ittirecekler,artık ibanla olmuyor.En azından bugün için..
-
İsimli hadi kart siparişi olusturdum.fakat hic ucret falan yazmiyor bir yerde.kartin bir ücreti varmi.kurye gelince ucret talep ediyormu.
Hayır %100 bedavaquote:
Orijinalden alıntı: victorybicer
İsimli hadi kart siparişi olusturdum.fakat hic ucret falan yazmiyor bir yerde.kartin bir ücreti varmi.kurye gelince ucret talep ediyormu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X