Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.475
Cevap
76
Favori
400.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende daha önce böyle bir şey yaşamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fiyat ucuz olunca böyle mi oluyor hizmet anlamıyorum ki. Telekom zamanı 24 ay taahhütlü kullandım 1 kez arıza kaydım yok. 1 kez bile kesinti yaşamadım. Pahalı geldi Telekom diye buraya geldik. Kesintisiz gün geçirmiyorum, özellikle son bir aydır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam alt yapın kaç destekliyorsa bir alt pakete geçmeni öneririm.

Asus DSL-N16 modemim var. Alt yapım 35 destekliyor. Modem arayüzünden dsl ayarı yaparak 30-33 Mbit arası sabitledim kopmalarım çözüldü. SNR Margin 10 olarak ayarladım 33 mbit ile başlıyor bir kaç gün geçtikçe bu seviyelere kadar iniyor. Modem kapatıp açınca hızın yükseleceğini biliyorum. Amaç kesintisiz internete girmek. 16 gündür DSL bağlantısı açık.

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Kasım 2022; 21:34:59 >

• Saiph kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, VDSL değil hocam fiber altyapı var, bahsettiğin sey vdsl ile alakali.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam seninki büyük sıkıntı. Sorunun hızla alakalı değildir. Farklı modem demene şansın oldu mu hiç ?

Konudaki eski mesajlarda kesintiden sikayet eden cok hocam. Konu bizle alakali degil. Poyraz. netin sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 20 Kasım 2022; 21:42:51 >

Desene ucuza anca bu kadar olur. Vermeyecekler fiber hizmet o zaman abi

• 1 gündür interneti kullanamıyorum. Google servisleri dışında hiçbir siteye giremiyorum. Anca vpn kullanınca girebiliyorum. Problemin dns kaynaklı olduğunu düşünüyorum. PoyrazNetin kendi sitesine destek talebi oluşturmak için bile mobil veri kullandım. Kendi sitesine dahi giremiyorum çünkü. Biraz daha çözülmezse bu sorun farklı isslerin yolu görünüyor.

Düzeltme: Müşteri hizmetleri mesai saatleri dışında olmasına rağmen problemimi çözdü. Kendilerine teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdraltundas -- 21 Kasım 2022; 22:3:54 >

Merhaba.

Kullanıcı bilginizi özel mesaj olarak iletin kontrol edelim.

Hızlı, Özgür, Uygun internet.
  • PoyrazNET kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri saolsun çok ilgilendi ve problemimi çözdü. Teşekkür ederim.

Merhaba.

Tarife fiyatlarımıza aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. Ek olarak arkadaşını getir kampanyası yoktur.

https://poyraznet.com/paketler/internet-tarifeleri

• ilerleyen günlerde tahütlü seçenekleriniz olacak mı? bunu soruyorum günümüz şartlarında sürekli internet fiyatları artmakta büyük bir zam yolda geliyor bunun için sorma gereği duydum; bilgi alabilir miyim?

Orijinalden alıntı: dreamblue35

ilerleyen günlerde tahütlü seçenekleriniz olacak mı? bunu soruyorum günümüz şartlarında sürekli internet fiyatları artmakta büyük bir zam yolda geliyor bunun için sorma gereği duydum; bilgi alabilir miyim?

Merhaba.

Şuan için taahhütlü internet düşüncemiz bulunmamaktadır.

• Eskiden tahahhüt kitlemek için kıçını yırtardı ISS' ler. Şimdi bu enflasyonist süreçte zammı kitleyebildikleri kadar kitliyorlar. Nasılsa tahahhüt yok, dur diyen yok !!!!! O yüzden bu ülkede insanca yaşamak gerçek bir mucizedir.

Yazıklar olsun......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 22 Kasım 2022; 15:40:55 >

Firmamız 2013 yılından beri internet hizmeti vermektedir. Bu süreç içerisinde hiç bir zaman ne kota nede taahhüt uygulamamıştır.

• Araştırmalarım sonucunda modemin açılışında ışığın 10 dj sabitlenmemesi sizden kaynaklanıyor gibi duruyor. Bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz burdan...

Sizin için demedim zaten. Genele yazdım.....

hat taşıma ile yeni abone oldum.

Abone bilgilerimi modeme girmeme rağmen internet ışığı kırmızı yanıyor, yardımcı olurmusunuz

Abone No : 6376091834

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.