Şimdi Ara

Hepsiburada - Tıkla Kazan [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.899
Cevap
68
Favori
218.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 500 tl dekorasyon ve sunum alışverişine 75 tl çıktı.

ne lan bu, yeni gelin miyim ben?

• Aktif

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aktif, 20 hepsipara veya 500TL alışverişe 75TL indirim geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif

• horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt
    aktif olsa nolur yine çöp kupon verdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 50 lira çıktı bana, uzun zamandır vermemişti bu kadar en fazla 20 geliyordu

• 10 hepsilira ne yahu yine 10 lira verdi
    20 lira ve 50 lira hiç çıkmadı

• Premium üyelere özel olarak şu an aktif. Hatta ilginçtir takip edebildiğim kadarıyla bir süredir sadece premium üyelere özel olarak her akşam aktif oluyor. Her zamanki gibi saat 20.00 olduğunda değil 21.00 olduğunda başlıyor. Sadece ana sayfada gözüküyor, oynadıkça kazan kısmında gözükmüyor.

• den kullanıcısına yanıt
    3-4 gün önce miydi neydi 23:00 te geldiydi. Webmaster sahura ayakta girecek heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada uygulamasını sildim birşey kaybetmemişik sildiğimden beri kafam rhatladı herkese tavsiye ederim 10 tl gelecek diye 2-3 haftada bir o da , zırt pırt gelen bildirimler çekilmez .

• 1 haftadır takip ediyorum 10k üzeri bir alışverişim olcak 50-75 tl kupon verdi başkada bişey yok. Üyeliği iptal edeceğim çark sistemide baya tırt n11 gibi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün 25 hepsipara veya sürpriz ürünlerde yüzde elliye varan indirim diye iki seçenek çıktı. 25 hepsiparayı seçtim ama sürpriz ürün dediği ne diye de merak etmedim değil. O seçenek çıkıp da onu seçen oldu mu acaba?

• den kullanıcısına yanıt
    hocam evet farklı kategorilerden farklı ürünlerde indirim oluyor, ama indirim tutarı maksimum 75 tl idi

• hebelecihübeleci H kullanıcısına yanıt

Şimdi yine çıktı onu seçtim. İndirimi hesaba kupon olarak tanımlıyor kuponlarım kısmında gözüküyor. Linkteki ürünlerde %50'ye varan indirim yaptığını söylüyor ama henüz kullanmayı denemedim. Minimum ₺40 ve üzeri alışverişlerde geçerliymiş.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/tikla-kazan-surpriz-urunlerde-indirim

• Bu akşam 8de hazır olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bu tam hediye seçme aşamasında hata verdi. İlk defa karşılaştım öyle bir sorunla.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.