Şimdi Ara

Street Fighter 6 Ps5 ANA KONU (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.231
Cevap
25
Favori
35.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayırlı olsun. Fight Stick bağımlılık gibi bir şey. Mesela 3-4 gündür dokunmadım nasıl arıyorum sigara gibi :D

• Ozuma kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, comelirken shoryuyu en rahat kollu stickte cikarabiliyorum, hitbox ve dualsenle ile bu kadar iyi oynayamiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Bu joysticklerin altına takılan yuvarlak, kare, dikörtgen sınırlayıcı aparatlar var. Hiç denemedim orijinal sanwada ne varsa o duruyor bende ama bazı oyunların hareket sistemine göre değiştiriyor oyuncular.

• Ozuma kullanıcısına yanıt
    Ben de belki ilerde tuslari sanwa olarak degistirebilirim gayet kolay modifiye edilebiliyor.

• Master olmak baya kolaylasmis herkes master oldu galiba

Oyun ilk çıktığı dönemlerde zordu master olmak gerçekten, millet yeni yeni mekaniklere felan alıştığı için diamondlarda bile iyi oynayanlar geliyordu, şimdi doğru düzgün frame bilmeyen bile kapağı master atar oldu 

3. sezon patch ile artık diamond olanlarda belli win streak sayısına ulaşınca bonus puan alabiliyor, kaybetmenin zaten bu seviyelerde büyük cezalandırması yok farm a bağlayan bir şekilde er ya da geç master oluyor

Kolaylaşması bizim gibi oyuncu bulma açısından sıkıntılı olan bölgeler için iyi .Tek sorun master olunca devam etmiyor çoğu MR sistemine geçince kaybetmenin cezalandırmasının fazla olduğunu görüyor. Günün sonunda yine benzer kişilerle dönüp duruyoruz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leona Heidern -- 15 Temmuz 2025; 11:56:33 >

• Leona Heidern kullanıcısına yanıt
    Cikista ryu ile olana kadar ebem aglamisti, mai ile 3 gunde oldum zaten ilk 10 mac hemen diamonda atti

Haklısın ryu o zamanlar bir de bayağı zayıftı çok seçen yoktu yavaş yavaş çoşturdular onuda. Mai nasıl sevdin mi hatunu peki, oynaması zevkli mi  

• Leona Heidern kullanıcısına yanıt
    Nerflenmesine ragmen hala iyi, yelpazeyi ikili atinca herkes afalliyor sevdim ama viperi bekliyorum asil sinavim onla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Temmuz 2025; 12:55:43 >

Nerften sonra korktuğumuz kadar öldürmemişler karakteri, çılgın airbag li hatun ortalığı dağıtmaya devam ediyor.  

Viper kavuşmana çok bir şey kalmadı, bugün gece sagat için gameplay trailer gelecek muay thai ustasına bakalım yeni haraketler eklemişler mi, video paylaşan olursa sabah kalkınca izleriz 

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.