< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (153. sayfa)

-
-
Ben aldım hocam bugün kuruldu. Normal LED den olede geçtiğim için Doğan'dan inip Ferrariye binme hissiyatı yaşattı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam siz sanki başka bir model alıp sonra oled almıştınız doğru mu ? nasıl cihaz kaça aldınız
-
Cihaz çok acayip ya. Böyle siyahlar yok hakkatende. Bana 23700 e denk geldi 2000 lira da OPET puan için başvuru yapıyorum.
Arkadaşlar selam c2 oled aldim. Bu opet kampanyasi icin basvuru yaptim.Fakat kayit sirasinda talep form gonderirken uzanti hatasi diyor 2 kere kayit yaptim aynisi pesime kayit işleminiz tamamlanmistir. Bilgisi geliyor ekrana ne kayit oldunuz sms vs gelmiyor... kampanya katilan arkadaşlar sizde durum nedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da aynısı oldu hocam. Ekran resmini aldım ben ne olur ne olmaz diye ama gene de daha önce kayıt yapanlar yanıtlarsa iyi olur.
Formu doldurduktan sonra başvuru numaranız şudur diye yazması lazım mail de gelir şöyle. jpg formatında yüklemiştim ben.
Teşekkürler hocam mail gelmedi demek ki kayıt olmamış şimdi yeniden denedim de yine uzantı hatası verdi. Yarın tekrar deneyeyim bakalım.
ben 48C2 almıştım hocam ama bu kampanya beni kapsamıyor sanırım değil mi?
-
hangi tarihte almıştınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
11 kasım
-
Kaç kere denedim hala aynı hatayı alıyorum yalnız kampanyaya katılamazsam kötü olur ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkai -- 27 Kasım 2022; 12:24:10 > -
evet maalesef 31 Ekim e kadar olan satın alımlarda geçerliydi kampanya bu model için
Televizyon internet e bağlı değilmi.
Uydu kablonuzda bağlı ise sorusuz TKGS kanal listesi gelmesi lazım.
En son TKGS güncellemesi 25.11.2022 de verildi Türksat tarafından.
-
Teknosa satıcı opet kampanyası var dedi ve aldık.. Kampanya devam ediyor
Hocam ben kampanyaya katılmaya çalışıyorum geçersiz uzantı hatası veriyor ama başvurunuz alındı yazıyor. Ne mesaj geldi ne mail. Sinir oldum
Lg servisi kurulum için hemen geliyor mu?
Merhaba hocam, visa kampanyası nerde geçerliydi?
Ben de bugün itibariyle 65c2 aldım migrostan, 40 bin tlye. Son kalan stoklardandı. Opet kampanyasına katılım için servisin gelmesini mi beklemek gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X