Bildirim
Clash of clans bağış köyü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Belediye binasının üzerinde 2 yıldız var. O yıldızlar 5 tane olunca 13 e yükseltmene izin verir. 3 kez daha yükseltip sonra 13 yükseltmesi gelir. Bina 12 ve üstü seviye köylerde böyle.
-
Çok teşekkür ederim dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
duvarlar çöp.
-
köy çöp
-
o kadar emek vermiş. çöp olması mümkün değil. ben Allah cc kurtarsın diyorum. o köy ile coc'da asosyal olarak tek başına mücadele etmeye mahkum etmiş kendisini. klana girse bile seyirci kalır. yedi sene uğraşsa düzelmez. en az on senesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 11 Nisan 2022; 16:20:45 > -
konunun tamamını okumadan hemen infaz yapmanız çok yanlış eğer düzgün birşekilde okursanız klan içi bağış köyü diye yazmış arkadaş amacı kslere girmek filan değil sırf asker yükseltip klana bağış atmak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X