Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah değdi valla teşekkürler
    Bu arada Apple dan mesaj geldi 🤦🏻‍♂️

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şarjı hızlı tüketmişin.

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Yok ya daha kuramadım yenisini emektar 12 Pro bu 😂 şarjın bitmesinin sebebi sabahtan beri ups sistemini takip etmek :)

• 18 kasım siparişi 13 pm 256 grafit gönderildi az önce, sonunda çok şükür. w64 ile başlıyordu sipariş no

acaba ekranın samsung ya da lg panel olduğunu anlayabiliyor muyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çoğu kişinin siparişi ya teslim edilmiş ya da gönderildi kısmına geçmiş öncelikle hepinize hayırlı uğurlu olsun ama benim 17 kasımda verdiğim 13 pm 128 silver siparişim hala kargoya verilmedi gönderime hazırlanıyor aşamasında apple arayıp sizi şikayette bulunacağım desem etki eder mi sizce

• pm 1 tb silver gönderildi sonunda. sorunsuz olursada mis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lavinela L kullanıcısına yanıt
    Bugün 2 kişi sikayet ile tehdit ettikten sonra ürünleri gönderildi kısmına geçti tesadüf müdür bilinmez ama deneyin bence şansınızı ne kaybedeceksiniz ki. Apple merkeze sikayet etmekle tehdit edin bütün yazışmaları herseyi ekleyip mail aticam vs aklınıza ne geliyorsa söyleyin bakalım ne olacak.

• şimdi deniyeceğim teşekkürler bu arada ürününüz hayırlı olsun bi sıkıntısı çıkmadığına çok sevindim

Çok teşekkürler insallah sizin de beklediğinize değer de en azından sorunsuz bir cihaz gönderirler.

• inşallah

• Tam olarak neyi şikayet edeceğinizi söylüyorsunuz? Ona göre bende şikayet ediyim çünkü teslimatta 22 aralık diyor o tarih gelmeden şikayet etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 kasım 13 128 gb siyah bugun teslim edildi kasa açıklığı yok sarı ekran vardı true tonu kapatınca oda düzeldi

• Musubi M kullanıcısına yanıt

Benimli w65 ile başlıyor ona göre mi yollanıyor? 17 kasım benimde 128 gb pm

• W63 le başlayan gönderildi
    W64 le başlayan hala hazırlanıyorda
    13 128 mavi ikiside

• 19 kasım 13p siparişim bugün ulaştı. 20 kasım 13pm siparişim hala hazırlanıyor. İkiside grafit renk

• şimdi konuştum şikayet edicem diyince inanılmaz ilgilendiler irlanda merkez işe görüşüp şikayetimi ilettiler verilen teslim tarihinden erken göndermek için elimden ne gelirse yapacağım diye de ekledi beyfendi umarım bir an önce söyledikleri gibi gelir

• Bugün promax 256 grifit teslim edildi. Telefonu açıncaa şok oldum ekran sapsarıydı. Telefondan soğudum. Çağrı merkezini aradım 1 saat bekledim neyse sonunda derdimi anlatacak birini buldum. Değişim talebi oluşturdular.
    Buraya gelip yazarken gördüm truetone kapatınca düzeldi. Sarı ekran gitti

Gönderilirse haber verir misin aynı yöntemi uygulayayım

• sftkgz kullanıcısına yanıt
    ben arkadaşım benden sonra sipariş verdi aldığı ürünün benim ürünümle her şeyi aynıydı onun bugün ulaştı ama benim hala gönderime hazırlanıyor aşamasında burada haksızlık var sizi apple merkez ve resmi sitesine şikayet edeceğim dedim ve 10 dakika telefonda konuştuk neredeyse . diğerleri salak yerine koyup ürününüzde sorun yok verilen tarihte gelicek diyip kapatıyordu. şu an üründe değişiklik yok hala aynı aşamada ama ben biran önce gelir diye umuyorum

İnşallah dediğin gibi verilir en kısa zamanda. Belki bugün değil ama yarın verilirse bende ariyim

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.