< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 14 Aralık 2021; 18:29:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 14 Aralık 2021; 18:29:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel -- 14 Aralık 2021; 19:7:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam. minimum derecede bir taraf açık kalmak zorunda. cam konmaz yoksa. bazıları tam ortalı konur eşit dagılır açıklık her cihazda var. kimisi alta yakındır yukarda açık görünür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynen hocam. hakkınızdır. bence içinize sinene kadar devam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 14 Aralık 2021; 19:17:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 14 Aralık 2021; 19:42:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ip68 belki dediğiniz gibi olur benim cihazda da, denemeden bilmeme imkan yok elbette. ayıca dediğiniz gibi mükemmel işçiliğe sahip olup su da girebilir. bunlar hep ihtimal. ama sizin de dediğiniz gibi sorun teşkil etmese bile güzel bir işçilik görmek istiyor insan. bahsettiğiniz troll'leri iyi bilirim, çevremde de çok var. kaale almıyorum zaten :) bunca zamandır apple kullanırım, kılıf ekran koruyucu vs de kullanmam. bir sorun yaşamadım. çevremdekiler 3 kat ekran koruyucu kullanıyor ama cihazları pert. :) |