Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim. Kendi adıma değil de arkadaşa daha çok üzüldüm. Muhtemelen uzun süredir bekleyişten dolayı gerilmiş biraz. Sorun değil o yüzden. Tekrardan destekleriniz için sağ olun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MiraiMisa kullanıcısına yanıt

12 kasım grafit beklemeye devam :)

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
    17 Kasım siparisim gönderildi geçti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • myhero17 M kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun benimde gold ve mavi siparisim var ayni tarihte. Depolama alaninkacti acaba?

• sftkgz kullanıcısına yanıt
    128

Teşekkürler darısı size 😊

Bugün Pro Max günü sanırsam sizinkini de yollarlar bizim Pro 256ları da yarın diye umuyorum

Ayni, bugun benim de verilir o zaman. Amin hicam sagolun

• kertmucuk K kullanıcısına yanıt

Insallah hocam bekliyorum :)

• Ahh Apple ahh bitirdin beni, ömrümü yedin yeter artık yolla şunu....

• 16 Kasım PM 128(Sierre Blue) siparişim gönderildi durumuna geçti, 22 Kasım PM 128(Sierre Blue) siparişim hazırlanıyor durumunda bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ysn__ -- 9 Aralık 2021; 12:7:51 >
  • __ysn__ kullanıcısına yanıt
    Ben dün Cuma günü özellikle p/pm modellerinin çoğu gönderildi durumuna geçer demiştim.Yarın belli olacaktır.

• 28-35 gün arası teslim süresi hesapladım gönderildi durumuna geçenlerin sipariş tarihlerine bakarak,base model(128Gb) için ortalama 28 gün teslim süresi,diğer modeller 28-35 gün arası

• Proların silverlarını taşıyan gemi battı mı ne oldu kaç gündür hareket yok. Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

hangi sehirdeydiniz acaba? ayni tarih ve ayni ozelliklere sahip istanbul siparisimde henuz bir hareket yok.

• iPhone 13’lerden de ses yok..

• Mach Buster kullanıcısına yanıt

vallahi bende düşünüyorum bunu silverlardan hiç ses seda yok Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Hepsi bu kadar🤗

Ocak olmadan teslim edileceğini düşünüyorum. Herkese telefonları hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple bu hafta nasıl bir gönderim politikası izliyor gerçekten anlamak mümkün değil, W7 18 Kasım siparişi 7-10 gündür gönderime hazırlanıyorda kaldı, 16 Kasım PM Grafit 256 Pazartesiden beri gönderime hazırlanıyorda bekliyor, Siierra Blue talep çok olur diye grafite rengi sipariş ettik hiç hareket yok, son ümit yarın.

• ByCod3R kullanıcısına yanıt
    Yarın belli olur bence,p/pm modelleri için

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.