< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20 kasım iphone 13 gönderime hazırlanıyor oldu. |
16 Kasım ve 22 Kasım iPhone 13 PM - 128 GB(Sierra Blue) Gönderime Hazırlanıyor durumuna geçmiş. |
Benim 13 Kasım Gönderim Hazırlığına başlamış ama bakıyorum herkesinki başlamış. Benim Apple Watch 5 gündür gönderim hazırlığında. Sanırım önce veren sonra sipariş veren demeden herkesinkini aynı anda gönderecekler... |
Apple'ın 1 partideki adet sayısı azalınca kargo çıkarma sıklığı da azaldı demek. 13 Kasım verenle 23 Kasım verenler Çin'den aynı aynı üretim bandında üretilip yola çıkacak.. Ulen Telefon buraya gelinceye kadar benden daha çok ülke görecek bir de o var :)) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molcerrr -- 6 Aralık 2021; 8:33:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sipariş Tarihi:22 Kasım 2021 Gönderime Hazırlanıyor 13 128 Siyah < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible -- 6 Aralık 2021; 8:46:29 > |
23 Kasım iPhone 13 128gb gönderime hazırlanıyor kısmına geçti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theSkullduggery -- 6 Aralık 2021; 8:53:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |