Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
307.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biyerlerden sanki bi atak indirim yapacaklar mış gibime geliyor sonuçta eski fiyattan stoklayıp yeni fiyattan satıyorlar hayırlısı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WizardArms kullanıcısına yanıt
    Hayal :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Aralık tarihinde sipariş verdim (16GB olarak konfigürasyon yaptım) ve bugün (Pazar günü) "Gönderime Hazırlanıyor" şeklinde değişti. Sizce kaç güne gönderilir? 21 Aralık'a kadar "Gönderime Hazırlanıyor" da kalma ihtimali var mı yoksa 😁😁

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: bootlader

3 Aralık tarihinde sipariş verdim (16GB olarak konfigürasyon yaptım) ve bugün (Pazar günü) "Gönderime Hazırlanıyor" şeklinde değişti. Sizce kaç güne gönderilir? 21 Aralık'a kadar "Gönderime Hazırlanıyor" da kalma ihtimali var mı yoksa 😁😁

Genelde hazırlanıyora geçtikten sonra 1-5 gün arasında gönderildi kısmına geçiyor. Muhtemelen o süreyi beklemezsiniz. Daha erken elinize ulaşır.

• |DL| kullanıcısına yanıt

Ah, çok iyi haber :) Gönderime hazırlanıyor denirken Çin'den mi yoksa Türkiye'den mi gönderimden bahsediliyor acaba? Bir bilginiz var mı bunun hakkında?

• quote:

Orijinalden alıntı: bootlader

Ah, çok iyi haber :) Gönderime hazırlanıyor denirken Çin'den mi yoksa Türkiye'den mi gönderimden bahsediliyor acaba? Bir bilginiz var mı bunun hakkında?

Hocam sizin ürün için tam bilmiyorum bazı ürünler için sipariş güncellenmesi farklı oluyor ama hazırlanıyor kısmına geçmesi demek genelde gümrükten ürünlerin geçip kayıtlarının yapılması ve depoya geçiyor olması. Sonrasında zaten siparişlerin düzenlenip kargoya verilmesi aşamaları falan. Ama net bir cevap lazımsa müşteri hizmetleriyle konuşmanız daha uygun olur.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Desene aç tavuk kendini darı ambarında görür muş 😂😂😂😂

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt

13 Aralık haftası görünüyordu, 1 hafta öne çekildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voyager1979 kullanıcısına yanıt
    Benimkide 24 aralık görünüyor haftaya gelme ihtimali var o zaman

• WizardArms kullanıcısına yanıt

Apple online store telefon siparişleri direkt fabrikada sıraya giriyor, üretiliyor, sonrasında Çin’den evinize gönderiliyor. Bütün dünyada bu aynı şekilde oluyor ve benzer teslim süreleri var. Komplo teorisine gerek yok Apple trilyon dolarlık şirket, böyle küçük hesapla uğraşmaz:) Hatta yapması gereken zammı yapmadı, vergiyi düşünce kur yaklaşık 12TL olarak alınmış gibi görünüyor, yeni bir zam da yolda olabilir.

Fiziki mağazalarda çok ürün olursa istisna, o zaman Türkiye deposundan ürün gelebilir, ama şu ara mağazalarda bile çip krizi yüzünden çok sınırlı stokları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager1979 -- 6 Aralık 2021; 2:14:56 >
  • _MenemenciogLu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bahsettiğiniz konuların hiç biri yok, özellikle kasa açıklığına baktım hiçbir sorun yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpaydn A kullanıcısına yanıt
    İstanbul Beylikdüzü

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
    Sipariş tarihim 17 Kasım tahmini sürem 22 Aralık'ti bekleyenlerin haberi olsun baya ileri alınmış tarihler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhero17 -- 6 Aralık 2021; 6:20:13 >
  • 23 kasım siparişi de değişti.
    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• MHSNNSL M kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın sizinde :)

• myhero17 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizin de gözünüz aydın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHSNNSL M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler:)

• myhero17 M kullanıcısına yanıt

Sipariş 17 Kasıma hızlı geçti görünüyor. Hazırlık sşamasına geçtiyse bu hafta teslimi olur diye düşünüyorum. 23 Kasıma kalmaz.

• Den57 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle bende öyle düşünüyorum hocam ins kısa zamanda kavuşuruz :)

• Şimdi 19 Kasım 13 PM gönderime hazırlanıyora geçti. Teslim 22 Aralık da kalmış. Bu hafta sonuna kadar teslim olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.