|
açtım bi posta daha bitirdim. bu seri keşke devam etse.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|

|
açtım bi posta daha bitirdim. bu seri keşke devam etse.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
9.bölüme kadar geldim. Hazine, konuşma ve notları tamamlıyorum oynarken. Bölümlere özel başarımları da yapıyorum. Bitirdikten sonra kalanlar için bölüm tekrarları üzerinden gideceğim. Bu arada oyun çok keyifli, Naughty Dog gerçekten çok başarılı bir firma. Keşke Woke tarafına çok bulaşmasaydılar. Bu arada oyuna girdiğimde Xbox 9.nesil Controller mouse olarak kullanılıyordu. Steam girdisi oyuna özel preset yüklemiş başkasının yaptığı. Paso Xbox eklentisi üzerinden alıyordu ekran görüntülerini. Edit ; Speedrun başarımı için glitch kaldırılmış sanırım, güncel bilgi bulamadım hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 15 Ocak 2026; 22:27:59 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 15 Ocak 2026; 23:34:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şimdi başarımları tekrar kontrol edeyim dedim de bayağı çokmuş yahu. İlk bitirdiğimde bir sorun yoktu Xbox Controller ile. Bu Last of Us 2'de ekran görüntüsü almak için bayağı kurcalamıştım, oradan mı bir şey yaptım bilmiyorum. TLOU sonrası kaç tane oyun bitirdim, onlarda bir sorun olmamıştı. Özetle Controller tuş şemalarına başka kullanıcıların şemalarını da ekleyebiliyormuşuz, nedense Uncharted için de Controller'ı mouse gibi kullanan birisinin şeması otomatik yüklenmiş. Birde Nvidia son güncellemeyi yapmadım fakat başarım tamamladıkça otomatik videoya almaya başladı bunları. Geçen hafta Hell is Us bitirmiştim, onda öyle bir şey yoktu yahu. Kendimi sanki yıllardır PC'de oyun oynamıyorum gibi hissettim Uncharted sayesinde. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 16 Ocak 2026; 12:40:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
RE Requiem gelmese girişeceğim RDR de, yetiştiremem büyük ihtimal diye girmiyorum. Yazın büyük ihtimal oyunsuzluktan girişeceğim ama. Benim save sorunum olmayacak herhalde, bu oynayışı bitirince 2 farklı bitirilmiş save olacak. Xbox Controller üzerinde media tuşu var biliyorsunuzdur, normalde oradan Steam için ekran görüntüsü alabiliyorsunuz hocam. İşte onu Last of Us 2 tanımıyordu, direk Xbox arayüzü üzerinden alıyordu sadece ekran görüntüsünü. Kurcalamış, sonra lanet edip bırakmıştım. Hep Sony'nin portlarında çıkıyor bu sorunlar. Last of Us'daki Xbox Controller kullanmanıza rağmen R1 L1 yazmasını saymıyorum bile. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 16 Ocak 2026; 16:36:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Stalker 2 güncellemeler ile bende azalmıştı shader süresi, ilk çıktığında neydi öyle. Shader oyun Dünyasının yeni belası, eskiden 3-4 CDli oyun yükleme vardı aynı hesap. 10 gün önce Nvidia driver çıkarmış, yeni farkettim fakat Uncharted oynuyorum diye güncellemiyorum. Çekilecek çile değil. Attığınız videoyu ben de görmüştüm, bazıları çalışıyor bazıları artık çalışmıyor yazmış. En son 2 yıl önce çalışıyor yazan var, zorluk olanı ise çalışmıyormuş. Çok şükür zorluk derdimiz yok. |
|
Hocam tekrardan selamlar :) Bi hayırlı olsununu alırım speedrun glitch sorunsuz çalışıyor :) ![]() Yeni bir oyun başlatıyorsun. Ben şanslı bir adamın yazısını görünce oyunu kaydet diyorsun. Yeni başlattığın oyunun kaydının üzerine yazıyorsun ana menüye dönüyorsun. Sonra oyunu bitirdiğin save dosyasının kapanış otomatik kayıt yazanı yüklüyorsun. Sinematiği geç diyorsun. Naughty yazısını görünce ana menüye dönüyorsun. Daha sonra kaydettiğimiz oyun var ya onu yüklüyorsun yazıyı görür görmez yine ana menüye dönüyorsun. Daha sonra ekstralar jenerik kısmına giriyorsun ve başarım patlıyor :) Şu lost legacy kısmında arabayla 3 dakika altında tur at başarımı ile yine dördüncü oyunda beşinci bölüme kadar silah kullanma 13 ve 14. bölümlerde kimseyi öldürmeden geç başarımları sanırım biraz saç baş yolduran cinsten :) Sizde son durumlar nasıl ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 19 Ocak 2026; 11:33:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Normalde rehbere falan bulaşmam, kendim uğraşır bulmaya çalışırım. Resident Evil 2 Remake'de kalan tek bir not için oyunu tekrardan bitirmiştim. |
|
Kahrolsun bağzı şeyler. |
|