< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 25 Ocak 2022; 20:20:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🔴🔵 ŞAMPİYON TRABZONSPOR! 🏆 #8 | Eze Eze Kupa Karadeniz’e! | 2021-22 Sezonu - Şampiyona Saygı! (77. sayfa)
-
-
Bu arada Alanya'daki Fatih Aksoy'la ilgileniyormuş bizimkiler. Bildiğim kadarıyla adam ön libero oynuyor. Berat'tan fazlası ne ki Siopis Dorukhan Hamsik Berat varken Fatih Aksoy alınacak anlayamadım. Sivastaki eski oyuncumuz Caner Osmanpaşa kendini çok aşırı geliştirdi. Eğer alınabilirse hem yerli hem Trabzon orjinli bir oyuncu olarak fayda sağlayacağını düşünüyorum. Samet Akaydin da iyi bir alternatif olurdu. Ön libero transferi aşırı gereksiz olur şuanda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fatih'i stoper için düşünüyoruz. Ayağı temiz oyuncu. Sert. Samet'ten falan baya iyi bence. Kaan veya Koray olmuyorsa Fatih'i isterim. Hele Alanya'nın Hüseyin'e ilgisi varsa takas + para çok iyi olur. Efecan'ın canı sıkılacak yine ama olsun
_____________________________ -
Ön libero değil miydi o yav. Stoper olduğunu bilmiyordum. Ben yine Caner ve Samet'te ısrarcıyım ama bizim başkan işini bilir. Hele Hüseyin'i de takasta verecekse zaten büyük hizmet etmiş olur.
Maçta dikkatimi çekmemişti, bugün gördüm. Hamsik yatmaya geldi, parasını alacak yatacak, devre arası kaçacak falan diyorlardı. Adam sakat olmasına rağmen kulübede oturdu, tüm maç arkadaşlarına antrenör gibi direktifler verdi. Peres'e Dorukhan'a işaretlerine bakın. Çok büyük karakter. Her maç en fazla koşan topçu. Heykelini dikeceğiz marekiarooo
Del_Piero™twitter“Yatar, oynamaz dedikleri adamı oturtamıyoruz...https://t.co/7PldAXGAxq”https://twitter.com/Del_Pierroo/status/1485866824692641792_____________________________
-
Fatih çok yönlü bir oyuncu. Kariyerinde 48 maç stoper, 37 maç ön libero, 28 maç sağ bek oynamış. Sivas'a kadar ön liberoda maçı yok, orada ön liberoya çekti Fatih'i. Baya iyi sert oynayınca orada oynattılar. Alanya'da da stoper, ön libero karışık oynadı ama Farioli gelir gelmez stopere çekti yeniden. Diğer stoperlere göre ayağı çok daha temiz. Avcı hocamın sevdiği tarz stoper. Sizelı, hava hakimiyeti de var. Bir tek hafiften hantal gibi onu da çabukluk antrenmanıyla kapatır bence. Daha 24 yaşında, iyi yatırım.
Gelişim Ligleritwitter“Pasları ve driplingleri ilk sahaya çıktığından beri etkilemişti beni. Şu an aktif oyuncular arasında favori oyuncum bile olabilir. Enis ve Batuhan transferleri uyum açısından sorunlu olabilir fakat olası Ahmetcan-Taha tandemi harcanan tüm parayı Trabzonspor adına meşru kılabilir.”https://twitter.com/GelisimLigleri/status/1486036132274049026Bursasporlu stoperi izlediniz mi? Çok övülüyor, pas videosunu izledim çocuk çok yetenekli. Boyu da iyi fiziği bir tık geliştirmesi lazım sadece. Stoperlik meziyetleri de varsa sol stoperde Ahmetcan, sağ stoperde Taha hem sizelı, hem çabuk hem de ayağı temiz iki yeteneği gelecek yıllar için hazırlayabiliriz.
Diğer oyunculardan Enis'i izledim ben, gelir gelmez sonradan girip şans yakalacağını ve faydalı olacağına inanıyorum ama diğerlerini pek takip etmedim. Batuhan için Halil'i andırıyor diyorlar. Kerem'i hiç bilmiyorum. Batuhan ve Kerem sezon sonuna kadar orada oynayacakmış, Taha şimdiden geliyor. Sene sonu Ferdi'yi de yuvasına getirdik mi yerli konusunda rahatlarız
Hocam adamın boşuna Maradona ile birlikte yan yana fotoğrafını asmamışlar. Boşuna Grande(Büyük) Hamsik dememişler. Adına şarkılar yazmamışlar. Tam karakterine uygun takıma geldi ama biraz daha yaşı genç olsaydı daha güzel olurdu uzun seneler oynardı. Napoli de Trabzon gibi tutkulu bir şehir takımı. Zaten dünyada bir Napoli var bi de Trabzon şehrine bu kadar düşkün olup şehir takımı destekleme yüzdesi yüksek olan. Valla ne yalan söyliyim ben de bu kadar iyi bir Hamsik beklemiyordum. Emeklilik parasını çıkarmaya gelmiş diye düşündüm ama yaptığımız en iyi transfer o oldu. Son maç hariç ki orda da sakatlığın etkisi vardı diye düşünüyorum harika oynadı bütün maçlarda. O nasıl muazzam paslardır ya Rab. Sosa'dan sonra o bölgeye böylesi gelmez diyordum daha iyisi geldi. Anlatmaya kelimeler yetmez kelimeler. Takımı da şehri de Hüseyin'den daha fazla sahiplenmesi yok mu. Nwakame'nin heykeli dikiliyorsa Hamsik'in büstü yapılmalı hem de akaryakit istasyonu kenarına değil stadyum girişine...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hiç takip etmediğim, dikkatimi çekmeyen bir oyuncu. Bu bilgileri bilmiyordum açıkçası. Stoper ve sağ bek oynuyorsa işimize yarar tabi.
Gençlerin hepsi ileriye dönük yatırım tabi. Bir tanesi bile tutsa ödenen parayı kat kat çıkarır. Biz İshak Doğan Şahin'ler görmüş adamlarız biraz da bunları görelim.
Ferdi'nin geleceğine hiç ihtimal vermiyorum açıkçası. Ama olası Trabzon transferi olursa O da düşünüyordur Trabzona gitse sağ açıkta Visca var onu kesemez, sağ bek oynamayı istemiyor bildiğim kadarıyla, on numara pozisyonunda Bakasetas var. Gelip yedek kalacak veya rotasyon oyuncusu olarak düşünülecek ki yaşı çok genç sürekli oynayacağı takımı ister. Zaten daha Türkçe öğrenmemiş kerata demekki Türkiye kafasında yok bence fenerde kalmazsa Avrupaya kaçar.
Altyapıdan yetişmiş oyuncu son 5 dk oyuna girmeyi reddederken bu adam pankartı gördükten sonra ağrılarına rağmen oynamak istemiş. Böyle bir hikayenin böyle bir oyuncuyla yaşanması ayrı bir hikaye.
Bir yayında Ulaş Uğraş (bilmeyenler için eski medya sorumlusu) her sene sezonun hikayesi için belgesel hazırlığı yapıldığını söyledi. Hikayenin sonu güzel biterse çok duygusal bir belgesel çıkacaktır bu sezondan. Maç sonu taraftarın sevinç görüntüleri bile bu sevince ne kadar hasret olduğumuzu kanıtlıyor zaten. :)
Şampiyonluk kupasının Grande Marek Hamsik ellerinde yükseldiğini şimdiden hayal edebiliyorum. O kupa da en çok onun eline yakışırdı doğrusu...
Haber61.nettwitter“🔥 Bize her yer Trabzon 📌 Mersin Akkuyu Nükleer Güç Santrali https://t.co/JZ99fA9gqW”https://twitter.com/haber_61/status/1485334966745583621Santrali çökertecekler sevince bak
Burda çalıştım ben. Santralin yarısı Trabzonlu zaten. Benim akrabalar hâlâ orda.
Daha önce de videosu düşmüştü buradakilerin. Sevinç videolarında favorim oluyorlar :)
Bu adamlar has Trabzonlu. Gurbette çalışıyorlar. Bir de Trabzonlu olmayıp Mersin doğumlu olanlar var. Özellikle yendiğimiz maçlardan sonra sokaklarda kara kara adamları görüyorum Ts forması ile. Mersindeyim ben de. Bayağı Ts taraftarı var. Yörükler ve özellikle güneydoğulular sağolsun. Formamızı alıp giyecek kadar seviyorlar. Sokakta çok denk gelmişligim var hatta Trabzonlu olduğumu duyunca çok yakınlık verirler.
Yarın Fildişi-Mısır maçı var. Mısır alırsa Kouassi de dönecek. Henüz dönmediği için lisansı çıkartılmadı ama döndüğü an biri ile fesh gelir. Elimizi rahatlatacak topçu.
Gervinho sözleşme dondurmaya yanaşmıyormuş. Fesih yapıp tüm alacaklarını alıp voleyi vurup emekli olacak dedem. Trondsen iyice boşa düştü sürekli de sakatlanıyor onun sözleşme de feshedilebilir. Daha sezon sonu Diabate ile Flavio da gelecek ikisi de bonservis ile alınmış oyuncular sonuçta. Bakalım yabancı sınırından dolayı kimler gidecek.
Yeni kural dondurmaya izin vermiyormuş. Fesih şart veya başka takıma gitmeli. Kiralık neden düşünülmüyor anlamıyor, kirala gitsin.
Sakat adami nasil kiraliyon?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı