< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Sağolun hocam sayenizde bende yaptım , 2 sorum olacak farklı konuda. Hava durumunda konum almıyor ,manuel denediğimde de de uygulamadan komple atıyor. Birde play store da watch face oldukça az , Galaxy store da dünya kadar vardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam ayrıntılı anlatımınız için çok teşekkür ederim. Ancak size şunu sormak istiyorum: sizin telefonunuz Samsung mu yoksa başka marka mı? Benim telefonum LG. Eğer bu yöntem her markada aynı şekilde çalışıyor diyorsanız, ben de hemen Teknosa'dan sipariş vereceğim (yabancı dilim olmadığı için vidyodan bir şey anlayamıyorum :) ) Teşekkürler şimdiden. |
|
Hocam o zaman yanlış anlamıyorsam Samsung telefon kullanıcısının diğer android kullanıcısına avantajı şu: yarın öbür gün, bu özellik TR'ye gelirse siz direkt kullanabileceksiniz ve tüm verileriniz Health ile otomatik olarak senkronize olacak. Diğer android kullanıcılarının böyle bir şansı yok. |
|
Amerikan Amazon'dan satın alanların yorumları aşağıdaki link'de; Amazon.com: Customer reviews: Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Smartwatch Bluetooth, Silver (US Version) with SAMSUNG Wireless Charger Fast Charge Pad Duo (2021), Black https://www.amazon.com/Samsung-Smartwatch-Bluetooth-SAMSUNG-Wireless/product-reviews/B099Z2X75J/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviewsSAMSUNG Galaxy Watch 4 44mm Smartwatch with ECG Monitor Tracker for Health Fitness Running Sleep Cycles GPS Fall Detection Bluetooth US Version, Black https://www.amazon.com/SAMSUNG-Smartwatch-Monitor-Detection-Bluetooth/dp/B096BHLJ7V/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=samsung+watch+4&qid=1631266683&sr=8-3SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 42mm Smartwatch with ECG Monitor Tracker for Health Fitness Running Sleep Cycles GPS Fall Detection Bluetooth US Version, Silver https://www.amazon.com/SAMSUNG-Classic-Smartwatch-Detection-Bluetooth/dp/B096BKYQ9S/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=samsung+watch+4&qid=1631266683&sr=8-5&th=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 10 Eylül 2021; 15:28:34 > |
|
|
|
|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
|